hvg.hu Tech

Olcsó butafon az eladott mobilok fele

Az okostelefonok terjedése kétségen felüli, de az eladott mobilok több mint felét még a 17 ezer forint alatti hagyományos készülékek teszik ki.

MTI Shake

Reklámhívások miatt perelt egy angol férfi, nyert

Annyira megelégelte a telefonon keresztüli reklámokat egy férfi Nagy-Britanniában, hogy beperelte az egyik céget ideje pocsékolásáért: 1 percért 10 fontot követelt, és a bíróság meg is ítélte neki.

hvg.hu Itthon

Pofátlan telefonlopás a 3-as metrón – videó

Egy gyanús férfi megvárja, amíg záródnak az ajtók a 3-as metrón, a Klinikák megállónál, majd hirtelen kikapja egy nő kezéből a telefonját, és elrohan. Az ajtó becsukódott, a nő már hiába dörömböl – ez látható azon az amatőr felvételen, amelyet a YouTube-ra töltöttek fel. (Az eredeti felvételt a sértett kérésére olyannal helyettesítettük, amelyen a szereplők nem felismerhetők.)

MTI Tech

Már 2 nap is elég a számhordozáshoz

Októbertől a korábban előírt nyolc nap helyett két nap alatt lehet számhordozással telefonszolgáltatót váltani - derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének rendeletéből, amely a Magyar Közlönyben jelent meg.

hvg.hu Karrier

Öt tiltott dolog az állásinterjún

Az álláskeresési folyamat legstresszesebb része sokaknak az interjú. Itt kell eladni magunkat és bizonyítani, hogy tökéletesen alkalmasak vagyunk a feladatra.

techline.hu Tech

Ember alakú mobiltelefon

A „human-shaped” azaz ember-formájú mobiltelefon állítólag abban segít, hogy „emberibbnek” érezzük a beszélgetőpartnert.

Balogh Csaba Tech

10 dolog, amit kevesen tudnak a mobilokról

Mit csinál a mobiljával az, akinek nincs bevezetve otthon az áram? Melyik a világ legnépszerűbb mobilja? Hol vesztjük el általában a telefonunkat? Összeszedtünk néhány olyan kérdést, amire kevesen tudják a választ.

Shake

Szex vs. mobil - ön melyikről mondana le?

A mobiltelefon manapság annyira beleivódott életünkbe, hogy némelyek hamarabb lemondanának a testi örömökről, mint mobiljukról - derül ki az Ipsos legfrissebb, 24 ország közreműködésével készült nemzetközi Global @dvisor kutatásából.

MTI Világ

Betörtek a Scotland Yard telefonrendszerébe

Hackerek valószínűleg feltörték a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának telefonrendszerét és rögzíthették a részleg "forródrótján" befutó hívásokat - közölte csütörtökön a londoni rendőrség, amely azonnali vizsgálatot indított az ügyben.

hvg.hu Tech

Okostelefon-függőség: "nem betegség, csak civilizáció"

A nem is olyan régen még bunkofonnak emlegetett, azóta elfogadottságában és nevében is okosodó mobil mára ott tart, hogy telt házas szakmai konferenciát lehet róla rendezni Budapesten. Zsebben hordott élet, kétszáz forintokat fizetgető felhasználók, dollármilliókat kaszáló fejlesztők - a Smartmobilon jártunk.  

1
4 5 6 7 8
22

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával