Shake

Szex vs. mobil - ön melyikről mondana le?

A mobiltelefon manapság annyira beleivódott életünkbe, hogy némelyek hamarabb lemondanának a testi örömökről, mint mobiljukról - derül ki az Ipsos legfrissebb, 24 ország közreműködésével készült nemzetközi Global @dvisor kutatásából.

MTI Világ

Betörtek a Scotland Yard telefonrendszerébe

Hackerek valószínűleg feltörték a Scotland Yard terrorellenes ügyosztályának telefonrendszerét és rögzíthették a részleg "forródrótján" befutó hívásokat - közölte csütörtökön a londoni rendőrség, amely azonnali vizsgálatot indított az ügyben.

hvg.hu Tech

Okostelefon-függőség: "nem betegség, csak civilizáció"

A nem is olyan régen még bunkofonnak emlegetett, azóta elfogadottságában és nevében is okosodó mobil mára ott tart, hogy telt házas szakmai konferenciát lehet róla rendezni Budapesten. Zsebben hordott élet, kétszáz forintokat fizetgető felhasználók, dollármilliókat kaszáló fejlesztők - a Smartmobilon jártunk.  

hvg.hu Tech

Ujjlenyomatos jelszó mobilokhoz

Jelszó helyett ujjlenyomat-ellenőrzés okostelefonoknál - ilyen szabadalmat nyújott be a Sony az Egyesült Államokban.

techline.hu Tech

Elképesztő, kínai iPhone6 knock-off

Kínában már elkészült az iPhone 6 – ezzel a mókás címmel vezeti fel a Tblog blogbejegyzését, majd gyorsan megnyugtatja...

MTI Világ

Obama még nem csörgött rá Putyinra, de szeretne

Barack Obama amerikai elnök még nem hívta fel Vlagyimir Putyint azóta, hogy újból államfővé választották, de szándékában áll ezt tenni - közölte csütörtökön a Fehér Ház szóvivője.

1
4 5 6 7 8
22

A címlapról ajánljuk