hvg.hu Shake

Teszt: Most kiderülhet, ki az igazi Family Guy-szakértő

Egy kifejezetten "szakmai" jellegű teszttel állt elő a BuzzFeed: csak azok tudják megoldani, akik kenik-vágják a Family Guy mellékszereplőit is, nemcsak az alapkaraktereket. Ehhez minimum heti rendszerességgel kell figyelni a vígjátéksorozatot, és az sem árt, ha napközben is belenézünk egy-egy részbe, például a neten, amikor van néhány szabad percünk. Egyébként lehetletlenség felismerni például a quahói 5-ös csatorna híradósait, a városi kórház kontár orvosát, vagy éppen Bryan alacsony IQ-jú barátnőjét. A teszt azért is nehéz, mert az arcok még ha ismerősek is, a nevet nehéz hozzájuk eltalálni.

hvg.hu Shake

Lehetetlen abbahagyni ezt a tesztet, amíg meg nem oldjuk

Az Európai Parlament egy látszólag egyszerű nyelvi kvízzel segíti a nyári kikapcsolódást. Aki hibátlanul le tudja írni az unió összes hivatalos nyelvén a „nyár” szót, annak ezt a teszt nem lesz szórakoztató, pikkpakk kivégzi. Aki viszont legfeljebb egy-két nyelven ismeri a megfelelő fordítást, biztosan nekifut párszor. Vigyázat, nem lehet sokat hibázni! Google-fordítóval nem ér játszani, meg nem is érdemes.

Radovits Dávid Autó

Suzuki Celerio-bemutató: az ár-érték bajnokságban verné a mezőnyt

A Splash helyén keletkezett űrt hivatott betölteni a hazánkban most debütáló Celerio, amely a kategóriájához képest tágas beltérrel és csomagtartóval, valamint kedvező ár-érték aránnyal hódítana. A zsámbéki Driving Camp vezetéstechnikai pályán tettük próbára a Thaiföldön gyártott kisautó képességeit.

hvg.hu Plázs

Teszt: Melyik Káma-szútra-póz passzol önhöz?

Ahhoz, hogy ezt kiderítse, például ilyen kérdésekre kell válaszolnia: milyen szín passzol leginkább önhöz, általában mennyire van beindulva, hogyan szereti az előjátékot: például csókolózással, vagy kihagyja, esetleg a szerepjátékot kedveli? Továbbá: szokott-e kísérletezni az ágyban, milyen testalkatú férfival vagy nővel élvezi a szexet, illetve mit szeret csinálni szex után?

hvg.hu Itthon

Utasokat még nem, homokzsákokat már visz az új pesti villamos

Homokzsákokkal rakták tele a teszteléshez az egyik új spanyol villamost Budapesten. A zsákok a jármű padlóján végig hevertek, vélhetően súlypróbához használták őket. A csillogó CAF-villamosban még műanyag fólia borította az üléseket – tapasztalta munkatársunk a Könyves Kálmán körúton.

hvg.hu Plázs

Teszt: most kiderítheti, hogy optimista, pesszimista vagy realista

Milyen gyakran hajlandó vállalni a kockázatot? Az élet mely apró eredményeit szokta megünnepelni? Hogy képzeli el az ideális hétvégi programot? Szeret egyedül lenni, vagy inkább nyomasztja az egyedüllét? Mi az, ami SMS-ezés közben a legjobban zavarja?

MTI Plázs

Elbukott 3 napszemüveg a fogyasztóvédelmi teszten

Három napszemüveg nem felelt meg a szabványban előírt követelményeknek az akkreditált élelmiszer és vegyipari laboratóriumban vizsgált húszféle termék közül – közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság csütörtökön.

Balla István Kult

"Kisebb mértékben hülyülünk"

Az ország legintelligensebb embereit gyűjti össze a Mensa HungarIQa egyesület. Azok lehetnek a tagjai, akiknek az IQ-ja magasabb, mint a népesség 98 százalékának. Legtöbbünknek nem érdemes gyúrni egy ilyen tagságira, az intelligencia ugyanis nem fejleszthető, és ráadásul a korral sem változik. A Mensa nem ad kormányoknak tanácsokat. Interjú Balanyi Bibiánával, aki július 1-jétől tölti be a Mensa International elnöki posztját.

hvg.hu Tech

Összehasonlító videón az új Android M és az iOS 9

Néhány hónapot ugyan még várniuk kell a felhasználóknak az Android M, valamint az iOS 9 megjelenésééig, a béta verziónak köszönhetően azonban már megnézhetjük, mik lesznek a hasonlóságok és a különbségek a két legnépszerűbb mobilos oprendszer új verziói között.

hvg.hu Shake

Itt egy kvíz, ahol kétszer is meg kell gondolni minden kattintást

Egy igazi zászlószakértő nemcsak azt tudja, milyen színek és szimbólumok vannak egy-egy ország lobogójában, hanem az egészen apró részletekkel is tisztában van. Aki nem biztos a tudásában, a BuzzFeed kvízével letesztelheti: a zászlók első látásra majdnem egyformák, de csak majdnem. Kétszer is gondoljuk meg, mielőtt kattintanánk.

1 2 3 4 5 6 7
52
A címlapról ajánljuk