hvg.hu Plázs

Teszt: Melyik Káma-szútra-póz passzol önhöz?

Ahhoz, hogy ezt kiderítse, például ilyen kérdésekre kell válaszolnia: milyen szín passzol leginkább önhöz, általában mennyire van beindulva, hogyan szereti az előjátékot: például csókolózással, vagy kihagyja, esetleg a szerepjátékot kedveli? Továbbá: szokott-e kísérletezni az ágyban, milyen testalkatú férfival vagy nővel élvezi a szexet, illetve mit szeret csinálni szex után?

hvg.hu Itthon

Utasokat még nem, homokzsákokat már visz az új pesti villamos

Homokzsákokkal rakták tele a teszteléshez az egyik új spanyol villamost Budapesten. A zsákok a jármű padlóján végig hevertek, vélhetően súlypróbához használták őket. A csillogó CAF-villamosban még műanyag fólia borította az üléseket – tapasztalta munkatársunk a Könyves Kálmán körúton.

hvg.hu Plázs

Teszt: most kiderítheti, hogy optimista, pesszimista vagy realista

Milyen gyakran hajlandó vállalni a kockázatot? Az élet mely apró eredményeit szokta megünnepelni? Hogy képzeli el az ideális hétvégi programot? Szeret egyedül lenni, vagy inkább nyomasztja az egyedüllét? Mi az, ami SMS-ezés közben a legjobban zavarja?

MTI Plázs

Elbukott 3 napszemüveg a fogyasztóvédelmi teszten

Három napszemüveg nem felelt meg a szabványban előírt követelményeknek az akkreditált élelmiszer és vegyipari laboratóriumban vizsgált húszféle termék közül – közölte a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság csütörtökön.

Balla István Kult

"Kisebb mértékben hülyülünk"

Az ország legintelligensebb embereit gyűjti össze a Mensa HungarIQa egyesület. Azok lehetnek a tagjai, akiknek az IQ-ja magasabb, mint a népesség 98 százalékának. Legtöbbünknek nem érdemes gyúrni egy ilyen tagságira, az intelligencia ugyanis nem fejleszthető, és ráadásul a korral sem változik. A Mensa nem ad kormányoknak tanácsokat. Interjú Balanyi Bibiánával, aki július 1-jétől tölti be a Mensa International elnöki posztját.

hvg.hu Tech

Összehasonlító videón az új Android M és az iOS 9

Néhány hónapot ugyan még várniuk kell a felhasználóknak az Android M, valamint az iOS 9 megjelenésééig, a béta verziónak köszönhetően azonban már megnézhetjük, mik lesznek a hasonlóságok és a különbségek a két legnépszerűbb mobilos oprendszer új verziói között.

hvg.hu Shake

Itt egy kvíz, ahol kétszer is meg kell gondolni minden kattintást

Egy igazi zászlószakértő nemcsak azt tudja, milyen színek és szimbólumok vannak egy-egy ország lobogójában, hanem az egészen apró részletekkel is tisztában van. Aki nem biztos a tudásában, a BuzzFeed kvízével letesztelheti: a zászlók első látásra majdnem egyformák, de csak majdnem. Kétszer is gondoljuk meg, mielőtt kattintanánk.

MTI Tech

Tojik a mobilosokra a legtöbb magyar kormányzati weboldal - Google-teszt

10 állami portál közül csak a parlament honlapja ment át a Google mobilbarátságot vizsgáló tesztjén. A magyar cégek 54 százaléka is elvérzett a próbán. A keresőóriás év elején jelentette be, hogy áprilistól háttérbe szorítja a mobil keresések során azokat a weboldalakat, amelyek nem mennek át a Google hivatalos tesztjén.

hvg.hu Itthon

Kvíz: Melyik közszereplőt rejtik a békára hasonlító montázsok?

Mélyen a politikusok szemébe kell nézniük azoknak, akik szeretnék megoldani a Hello90 blog tesztjét. Szemek, száj és orr alapján kell felismerni ugyanis 15 közéleti szereplőt, akik között miniszter, képviselő és politikai elemző egyaránt van. Nemcsak a kvíz érdekes, az érzékszervekről készített montázsok önmagukban is mókásak.

hvg.hu Itthon

Teszt: Mennyit tud a menekültekről?

Honnan érkezik a legtöbb bevándorló Magyarországra? Hány menekkérő kap évente menekültstátuszt Magyarországon? Tesztelje tudását!

1 2 3 4 5 6 7
52
A címlapról ajánljuk