hvg.hu Itthon

Kvíz: ön melyik jótevő típusba tartozik?

Ez a teszt azt veszi alapul, hogy ön jó ember, akinek fontosak a nála esettebbek problémái. De vajon hogyan tud(na) a leghatékonyabban segíteni? Rövid kvíz elgondolkodtató, néhol nehéz kérdésekkel.

László Ferenc Autó

BMW 740e teszt: hibrid zászlóshajó

A bajorok nemcsak középkategóriás autóba és SUV-ba szerelnek környezettudatos hajtásláncot, hanem a luxuskategóriás 7-es sorozatba is - kipróbáltuk a légrugókon suhanó hatalmas 740e-t.

hvg.hu Kult

Keni-vágja ezeket a legendás filmplakátokat? - Megakvíz

Első látásra könnyűnek látszik a Kontentbánya által összeállított filmplakátkvíz, de úgy a 15. kérdésnél kezdenek bonyolódni a feladványok. Már az is eredmény, ha valaki képes végigrágni magát a kérdések özönén. Cserébe felidézheti kedvenc filmjeit, mert a tesztben összeválogatott klasszikus mozik között garantáltan mindenki talál kedvencet.

hvg.hu Élet+Stílus

Ha látja ezt a számot, kivételesen jó a látása

Íme egy nagyon egyszerű, pár másodpercet igénylő teszt, amivel letesztelheti, hogy mennyire jó a látása. Ha egyáltalán nem tudja kiolvasni a fekete pontok közt lévő számot, talán nem árthat felkeresni egy szemészeti rendelőt.

Radovits Dávid Autó

Infiniti Q30 Sport teszt: két legyet egy csapásra

Az Infiniti kínálatából égetően hiányzott már egy kompakt modell, így ezt az űrt hivatott betölteni a Q30, amely az átlagosnál magasabb hasmagasságával a szabadidőautók felé kacsintgat.

hvg.hu Élet+Stílus

Itt van egy kis szemtorna a hamar sötétedő őszi napokra – teszt

A PlayBuzz újabb teszttel teszi próbára az éleslátást színek és színárnyalatok segítségével. Az őszi szürkületben talán egy kicsit még nehezebb kihámozni a színes körökben megbújó formákat. Monitortól, kijelzőtől függően befolyásolja a végeredményt az is, milyen szögben nézzük a képeket.

hvg.hu Itthon

Teszt: Találja ki, melyik szavazólap érvénytelen!

Tudja-e, hogyan kell igennel, nemmel, vagy érvénytelenül szavazni az október 2-i népszavazáson? Ne hallgasson a netes szóbeszédekre, ha végigmegy a tesztünkön, egyértelműen kiderül, miként töltheti ki, vagy firkálhatja össze a szavazólapot.

László Ferenc Tech

A kábelbarát

A vezetékes hálózati kapcsolódásnak még mindig van értelme, wifi helyett vagy akár mellette is. Megnéztük, milyen, ha a konnektorból jön a net.

László Ferenc Autó

Mazda6 menetpróba: magától tapad a kanyarra

A japán gyártó húzómodelljének legfrissebb kiadása nem a külcsín, hanem a belbecs tekintetében hoz újdonságokat, és ismét bebizonyítja, hogy egy tágas családi autó is lehet élvezetesen vezethető és szemrevaló.

László Ferenc Autó

Fiat Tipo: a nagy visszatérő - teszt

Szemrevaló formával, tágas beltérrel és korrekt árcédulával támad a vásárlókra a Tipo típusjelzést feltámasztó legfrissebb Fiat - kipróbáltuk.

1 2 3 4 5 6 7
57

A címlapról ajánljuk