Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Tesztelje az agyát 30 másodperc alatt

Egy harminc másodperces teszt segítségével felmérheti, a jobb-vagy a bal agyféltekéjét használja gyakrabban.

hvg.hu

Már tesztelik a 4-es metrót, de még utasok nélkül

Megkezdődött a 4-es metró utasok nélküli, úgynevezett sötétüzemi próbája: november végéig a biztosítóberendezést gyártó Siemens, utána pedig a BKV végez teszteket – közölték pénteken.

MTI

Meg tud különböztetni egy IKEA-bútort egy metálbandától?

Miben hasonlítanak a svéd bútoráruház termékei és az elrettentő külsejű tagokat felvonultató death metal zenekarok? A nevükben. Ember legyen a talpán, aki különbséget tud tenni. Ön tudna?

hvg.hu

10 perc alatt tesztelheti, milyen erős emberismeretből

Egy maximum tízperces teszt kitöltésével most megállapíthatja, Ön mennyire képes olvasni az emberek tekintetéből, és mennyire érti mások érzéseit.

hvg.hu

Tesztelje reakcióidejét 1 perc alatt

Tesztelje reakcióidejét 1 perc alatt

Egy rövid online teszt nagyjából fél-egy perc alatt megmutatja, milyen rövid a reakcióidőnk.

hvg.hu

Túl van a próbafutás kétharmadán az új miskolci villamos

Szeptember közepére teljesítheti a tízezer kilométeres próbafutást az első új miskolci villamos. Már tesztelik a második szerelvényt is, amely múlt héten érkezett meg a borsodi megyeszékhelyre – írja a minap.hu

Az amerikai fiatalok háromnegyedét fel se kéne venni a felsőoktatásba

Hatalmas a szakadék az amerikai fiatalok felkészültsége között. Egy friss kutatás szerint csupán minden negyedik érettségizettnek van helye a felsőoktatásban - írja a Business Insider.

hvg.hu

A nagy hekk tor a Balatonon

Ha máskor nem, egy évben kétszer biztos eszik a magyar halat. Nyáron a Balatonnál, télen a karácsonyfa alatt otthon. Most akkor nem csigáznánk a nagyérdeműt, melyikről is lesz szó.

hvg.hu

Fotó: hőségbe, zimankóba és szélviharba küldték az új IC+ kocsit

Fotó: hőségbe, zimankóba és szélviharba küldték az új IC+ kocsit

A világ legnagyobb szélcsatornájában tesztelték az első magyar IC+ kocsi prototípusát. Műszerekkel mérték, hogyan reagál a jármű az extrém hidegre, a forróságra és az erős menetszélre. A MÁV-GÉPÉSZET Zrt. szerint a kocsi kiállta az időjárás-próbát.

hvg.hu

Mars-missziók új mérőműszereit tesztelik Chilében

A jövőbeli Mars-missziók új mérőműszereit tesztelik amerikai kutatók a Zeo nevű roveren a chilei Atacama-sivatagban.

MTI

Már tesztelik az új debreceni villamost

Már tesztelik az új debreceni villamost

Megkezdődött az első CAF-villamos tesztelése Debrecenben, egyelőre zárt pályán. Ahhoz, hogy az új jármű megkezdhesse a próbafutást a 1-es vonalon, még át kell mennie a fékvizsgálatokon – írja a dehir.hu.

hvg.hu
Hirdetés

Nem lehet majd átugrani a metró beléptető kapuit

Legalább 180 centiméter magasak lesznek azok a beléptető kapuk, amelyeket a budapesti metróállomásokon szerelnek fel az elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez. Vagyis a bliccelők elvileg nem tudják majd átugrani azokat. Az utasok szombattól találkozhatnak az első tesztkapukkal a Corvin-negyednél lévő metróállomás induló oldalán – közölte hétfőn a Budapesti Közlekedési Központ.

hvg.hu

Több százezer gyerekkel íratnak ma tesztet

Ma tartják az országos kompetenciamérést az iskolákban: 2791 intézmény 3632 telephelyén a 6., a 8. és a 10. évfolyamos diákok a szokásos tanítás helyett a feladatokat oldják meg.

MTI

Videó: júliusban érkezhetnek az első új villamosok Miskolcra

Már tesztelik a Miskolcnak készülő új villamost Csehországban. A napokban jelent meg a jármű a nyugat-csehországi Pilsen utcáin - közölte az E15 cseh gazdasági hírportál kedden.

MTI
Hirdetés

Kósáék megfeleztetnék az új villamosok tesztidejét

A debreceni önkormányzat kezdeményezi a közlekedési hatóságnál, hogy az előírt tízezer helyett csak 5-6 ezer próbautat tegyenek meg az új villamosok. Kósa Lajos polgármester egy tévéműsorban ezt azzal indokolta, hogy a spanyol CAF társaság hasonló villamosai a világ más városaiban már közlekednek, és a tízezer kilométert csak a teljesen új járműveknél írják elő – írja a dehir.hu.

hvg.hu

Spiegel: tízezreken végeztek illegális gyógyszerteszteket az NDK-ban

Több mint 50 ezer emberen próbáltak ki gyógyszereket nagy nyugati cégek az NDK-ban a keletnémet pártállam közreműködésével, a kísérletekbe többen belehaltak - írta a Der Spiegel vasárnap megjelent számában.

MTI

Ez az álommeló már elkelt: nászutakat tesztel egy pár

Örökké tartanak a mézeshetek egy brit házaspár számára. David és Lucy ugyanis végigutazza a világot, miközben a nászutasoknak kínált szállásokat teszteli, ­ráadásul minden luxust ingyen kap - számol be a Bors.

hvg.hu

Tesztet imitálva kampányolnak Orbánék

Tesztet imitálva kampányolnak Orbánék

Bárki kitöltheti azt az internetes tesztet, mely a Kormányzati Információs Központ szerint azzal a céllal készült, hogy "bemutassa az elmúlt évek legfontosabb kormányzati döntéseit, amelyek eredményeként Magyarország ma már jobban teljesít".

hvg.hu

Új légvédelmi rakétát tesztelt Izrael

Új légvédelmi elfogórakéta sikeres tesztjéről számolt be hétfőn az izraeli védelmi minisztérium.

MTI

Még hiába várják az új metrókat az amszterdamiak

Technikai problémák miatt egyelőre nem járnak az új metrók Amszterdamban. A Franciaországban gyártott járműveket a vártnál tovább kell tesztelni a holland fővárosban, és a szakemberek most még nem tudják megmondani, mikortól használhatják az utasok az új kocsikat.

hvg.hu
Hirdetés
13456747

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X