hvg.hu Élet+Stílus

Itt van egy kis szemtorna a hamar sötétedő őszi napokra – teszt

A PlayBuzz újabb teszttel teszi próbára az éleslátást színek és színárnyalatok segítségével. Az őszi szürkületben talán egy kicsit még nehezebb kihámozni a színes körökben megbújó formákat. Monitortól, kijelzőtől függően befolyásolja a végeredményt az is, milyen szögben nézzük a képeket.

László Ferenc Tech

A kábelbarát

A vezetékes hálózati kapcsolódásnak még mindig van értelme, wifi helyett vagy akár mellette is. Megnéztük, milyen, ha a konnektorból jön a net.

hvg.hu Itthon

Teszt: Találja ki, melyik szavazólap érvénytelen!

Tudja-e, hogyan kell igennel, nemmel, vagy érvénytelenül szavazni az október 2-i népszavazáson? Ne hallgasson a netes szóbeszédekre, ha végigmegy a tesztünkön, egyértelműen kiderül, miként töltheti ki, vagy firkálhatja össze a szavazólapot.

László Ferenc Autó

Mazda6 menetpróba: magától tapad a kanyarra

A japán gyártó húzómodelljének legfrissebb kiadása nem a külcsín, hanem a belbecs tekintetében hoz újdonságokat, és ismét bebizonyítja, hogy egy tágas családi autó is lehet élvezetesen vezethető és szemrevaló.

László Ferenc Autó

Fiat Tipo: a nagy visszatérő - teszt

Szemrevaló formával, tágas beltérrel és korrekt árcédulával támad a vásárlókra a Tipo típusjelzést feltámasztó legfrissebb Fiat - kipróbáltuk.

hvg.hu Kult

Kvíz: Mindent tud a Ponyvaregényről?

Mától újra játsszák a mozik a 22 éve bemutatott Ponyvaregényt, a kilencvenes évek egyik legnagyobb kultfilmjét. Most letesztelheti, tényleg betéve tudja-e Quentin Tarantino filmjének minden részletét.

hvg.hu Kult

Kvíz: Elég jól ismeri az Eb-n részt vevő országok földrajzát?

Végéhez közeledik az Európa-bajnokság, így most már valószínűleg mindent tud a tornán szereplő 24 országról, például Izland népességéről vagy Észak-Írország természeti kincseiről. Pontosabban, ebből az angol nyelvű kvízből kiderül, mennyire élénkek az emlékei a földrajzórákról.

hvg.hu Autó

Meghalt tesztelés közben a győri Audi egyik fiatal mérnöke

Egy Lamborghinit tesztelt két mérnök az écsi Rába-ringen kedden délután, az autó kisodródott. A vezető meghalt, mellette ülő kollégája könnyebb sérülést szenvedett – írja a Kisalföld. A lap úgy tudja, hogy a sofőr néhány napja kötött házasságot és nászútra készült.

HVG Extra Business Business magazin

Tesztelje magát, mennyire rabja a Facebooknak!

A közösségi médiában az ember igyekszik a legjobb arcát mutatni – és általában másoknak is a legjobb oldalát látja. Tökéletesen elkészített ételekről, tökéletes nyaralásról, tökéletes bulikról és tökéletes gyerekekről teszünk fel fényképeket. Tegye próbára magát ön is, mennyire rabja a Facebooknak!

1 2 3 4 5 6 7
57

A címlapról ajánljuk