hvg.hu Instant Tudomány

Ön mit utál a legjobban? - Személyiségteszt másképp

Meglepően találó képet fest személyiségünkről egy teszt az alapján, amit ki nem állhatunk. Melyik az a kedves kisállat vagy népszerű édesség, amit titokban képtelen elviselni? Melyik futtatott hírességtől áll fel a hátán a szőr? Ha ezekre a kérdésekre tudja a választ, és beszél angolul, könnyedén kitöltheti a tesztet, és aztán ámulhat az eredményen.

hvg.hu Instant Tudomány

Teszt: Vajon ön titokban introvertált?

Nem képes fesztelenül bájcsevegni félidegenekkel, inkább négyszemközti mély beszélgetésekre szereti szánni az idejét? Egyedül virít a munkahelyén, vagy csapatban mutatkoznak meg az előnyei? Könnyen lehet, hogy ön már elkönyvelte magát intro- vagy éppen extrovertáltnak, a Time tesztjéből azonban könnyen kiderülhet, hogy nem is az, akinek hiszi magát.

hvg.hu Instant Tudomány

Teszt: Férfi vagy női agy van az ön fejében?

Sokat rágódik a múltbeli hibáin? Szívesen pihen otthon, vagy inkább a szabadban szeret lenni? Jó fejszámoló, szereti a társaságot, sokat olvas? Az Androidra vagy az iPhone-ra esküszik? Egy sor hasonló kérdés megválaszolása után ez az angol nyelvű teszt megsaccolja, hogy hány szálakékban női, hány százalékban férfi a gondolkodása.

MTI / hvg.hu Tech

Ez a vég? A számítógép jobban ismer minket, mint a barátaink

Bár azt hinnénk, hogy a hozzánk közel állók jól ismernek bennünket, kiderült, hogy a számítógép ügyesebb, ha a Facebook-lájkjaink alapján kell következtetéseket levonni a személyiségünkről. 150-nél több lájk elemzésével a Cambridge-i Egyetem kutatói által használt program a családtagjainknál is jobban meg tudta ítélni a tulajdonságainkat.

MTI Világ

Ebola: Nyugat-Afrikában is kipróbálnak két új védőoltást

A klinikai tesztelésen biztonságosnak bizonyult az ebolavírus ellen kifejlesztett két védőoltás, és hamarosan újra kipróbálják azokat egészséges embereken Nyugat-Afrikában, végső engedélyeztetésük ugyanakkor még hónapokba telhet – közölte pénteken az Egészségügyi Világszervezet.

hvg.hu Shake

Teszt: Melyik két szó írja le önt a legjobban?

Egyszerű, gyors személyiségteszt, garantáltan hízelgő eredménnyel – kell ennél több kedden ebédidőben? Néhány válasz alapján ez a magyar nyelvű teszt megmondja, hogy ön hihetetlenül édes, önfeláldozóan gondoskodó, netán rendkívül nagylelkű-e.

hvg.hu Gasztro

Budapesti burger térkép

Nem semmi újévi ajándék burgerfanatikusoknak: elkészült az első nagy budapesti burger térkép. Bőven van hol, van mit böngészni, megbízható információk alapján.

1 2 3 4 5 6 7
51
A címlapról ajánljuk
“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

Tizenévesek visítozva, felnőttek sörözve szurkolnak a színes jelmezekbe öltözött karaktereknek. Magyarországon hat éve működik a profi birkózás, ismertebb nevén a pankráció bajnoksága. A Hungarian Championship Wreswtling (HCW) a “Dicsőség Napja” gáláján jártunk.