Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Kósáék megfeleztetnék az új villamosok tesztidejét

A debreceni önkormányzat kezdeményezi a közlekedési hatóságnál, hogy az előírt tízezer helyett csak 5-6 ezer próbautat tegyenek meg az új villamosok. Kósa Lajos polgármester egy tévéműsorban ezt azzal indokolta, hogy a spanyol CAF társaság hasonló villamosai a világ más városaiban már közlekednek, és a tízezer kilométert csak a teljesen új járműveknél írják elő – írja a dehir.hu.

hvg.hu

Spiegel: tízezreken végeztek illegális gyógyszerteszteket az NDK-ban

Több mint 50 ezer emberen próbáltak ki gyógyszereket nagy nyugati cégek az NDK-ban a keletnémet pártállam közreműködésével, a kísérletekbe többen belehaltak - írta a Der Spiegel vasárnap megjelent számában.

MTI

Ez az álommeló már elkelt: nászutakat tesztel egy pár

Örökké tartanak a mézeshetek egy brit házaspár számára. David és Lucy ugyanis végigutazza a világot, miközben a nászutasoknak kínált szállásokat teszteli, ­ráadásul minden luxust ingyen kap - számol be a Bors.

hvg.hu

Tesztet imitálva kampányolnak Orbánék

Tesztet imitálva kampányolnak Orbánék

Bárki kitöltheti azt az internetes tesztet, mely a Kormányzati Információs Központ szerint azzal a céllal készült, hogy "bemutassa az elmúlt évek legfontosabb kormányzati döntéseit, amelyek eredményeként Magyarország ma már jobban teljesít".

hvg.hu

Új légvédelmi rakétát tesztelt Izrael

Új légvédelmi elfogórakéta sikeres tesztjéről számolt be hétfőn az izraeli védelmi minisztérium.

MTI

Még hiába várják az új metrókat az amszterdamiak

Technikai problémák miatt egyelőre nem járnak az új metrók Amszterdamban. A Franciaországban gyártott járműveket a vártnál tovább kell tesztelni a holland fővárosban, és a szakemberek most még nem tudják megmondani, mikortól használhatják az utasok az új kocsikat.

hvg.hu

Már idén tesztelhetik a magyar fejlesztésű elektromos buszokat

Kaposváron tesztelik majd azokat az elektromos buszokat, amelyeket az evopro csoport magyar mérnökei fejlesztettek ki. Mészáros Csaba, az evopro csoport vezérigazgatója, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara innovációs tagozatának elnöke, csütörtökön állapodott meg erről Szita Károllyal, Kaposvár polgármesterével.

MTI

A levegőben tesztelné a Dreamliner akkumulátorát a Boeing

A levegőben tesztelné a Dreamliner akkumulátorát a Boeing

Beadta a Boeing az amerikai légügyi hatóságnak (Federal Aviation Administration - FAA) a kérelmet, hogy tesztrepülésen vizsgálhassa a 787 Dreamliner típus akkumulátorát. Korábban azért vonták ki a forgalomból valamennyi ilyen típusú repülőgépet, mert több esetben is leégtek az akkumulátorai.

MTI

Mercedes túraautót tesztel Kubica

A német túraautó-bajnokságban (DTM) szereplő egyik Mercedest teszteli csütörtökön Robert Kubica, a lengyelek Forma-1-es pilótája, aki a két éve elszenvedett súlyos ralibalesete óta nem versenyzett.

MTI

4-es metró: februárban befejezhetik a prototípus tesztjét

Februárban végezhet az Alstom a 4-es metróra szánt automata szerelvény tesztelésével, és a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) elkezdheti vizsgálni az eredményeket, majd dönthet a típusengedély kiadásáról – mondta újságíróknak Gallatz Zoltán, az Alstom Transport ügyfélkapcsolati igazgatója hétfőn a 4-es metró járműtelepén.

MTI

Nissan Leaf-teszt: a vágy villanyosa

Nissan Leaf-teszt: a vágy villanyosa

Megfelelő karácsonyi ajándékot talált a Nissan, amikor az ünnepekre kaptuk meg a tisztán elektromos autójukat. A Leaf csupa meglepetés: a lendülete, az okossága, a felhasználói élmény és az is, ahogy a hatótávja miatt aggódunk.

BKK: tesztelik a Futárt, megújul az utastájékoztatás

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megkezdte a Futár, vagyis a Forgalomirányítási és Utastájékoztatási Rendszer tesztelését. A járművekre nyár elejéig szerelik fel az ehhez szükséges berendezéseket.

MTI

Van íze, nemcsak vize - Kicsi Nemzeti Virsli Teszt

Van íze, nemcsak vize - Kicsi Nemzeti Virsli Teszt

A nemzet bajban van. A húspép felszalámizza. A képzavar sötét árnyékot vet az újévre.

Az elnök kérésére - Toyota Auris menetpróba

Az elnök kérésére - Toyota Auris menetpróba

Izgalmas forma és kiváló vezethetőség jellemzi az új Toyota Aurist: a legfontosabb hadszíntéren, az alsó középkategóriában csatába induló modell alkotóitól maga az elnök, Akio Toyoda kérte, hogy az újdonság lendületes és merész legyen. Miután kipróbáltuk az újdonságot, állíthatjuk: a vezér jól döntött!

hvg.hu

Melyik táblagép bírja legtovább?

Melyik táblagép bírja legtovább?

A mobilok és tabletek vásárlásánál felmerülő egyik fontos szempont, hogy milyen gyakran kell újratölteni őket. Ez utóbbihoz, azaz a táblagépes kérdéshez mutatunk egy fontos eredményt - mindenkinek hasznos, aki így karácsony előtt éppen tabletválasztás előtt áll.

Álommeló enyhe kockázatokkal

Álommeló enyhe kockázatokkal

Luxusutazás, bulizás, terméktesztelés - ezek a leghíresebb "magyar" álommunkák. De miért éri meg ez a cégeknek, és a jelöltek mit tudnak ebből profitálni a későbbiekben?

Ebben a metrómegállóban tesztelik az új utastájékoztató táblát

Fejlesztené a Budapesti Közlekedési Központ a főváros aluljáróiban lévő utastájékoztatást. Egy kísérleti projekt keretében új táblákat tesztelnek az Ecseri úti metróállomáson.

MTI

Nyelvtesztre kötelezik a litván miniszterjelölteket

A litván államfő személyesen fogja ellenőrizni a miniszteri posztokra pályázók idegennyelv-tudását. Dalia Grybauskaite így akar meggyőződni arról, hogy a leendő tárcavezetők alkalmasak a jövő évi soros uniós elnöki tisztséggel járó feladatok ellátására - közölte csütörtökön Algirdas Butkevicius kormányfőjelölt.

MTI

Volvo V40 teszt: megnyerően magabiztos

Volvo V40 teszt: megnyerően magabiztos

Nagyon innovatív mostanság a kompakt-prémium osztály. A BMW 1-es, az új Mercedes A-class, az új Audi A3. Most pedig itt a skandináv kihívó a Volvo V40.

Nehéz berúgva használni az új Windowst

Nehéz berúgva használni az új Windowst

Egy nem szokványos videós teszt készítői arra voltak kíváncsiak, hogyan reagál első látásra a Windows 8-ra egy olyan felhasználó, aki be van rúgva.

hvg.hu
13456746

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X