hvg.hu Kult

Kvíz: Elég jól ismeri az Eb-n részt vevő országok földrajzát?

Végéhez közeledik az Európa-bajnokság, így most már valószínűleg mindent tud a tornán szereplő 24 országról, például Izland népességéről vagy Észak-Írország természeti kincseiről. Pontosabban, ebből az angol nyelvű kvízből kiderül, mennyire élénkek az emlékei a földrajzórákról.

hvg.hu Autó

Meghalt tesztelés közben a győri Audi egyik fiatal mérnöke

Egy Lamborghinit tesztelt két mérnök az écsi Rába-ringen kedden délután, az autó kisodródott. A vezető meghalt, mellette ülő kollégája könnyebb sérülést szenvedett – írja a Kisalföld. A lap úgy tudja, hogy a sofőr néhány napja kötött házasságot és nászútra készült.

HVG Extra Business Business magazin

Tesztelje magát, mennyire rabja a Facebooknak!

A közösségi médiában az ember igyekszik a legjobb arcát mutatni – és általában másoknak is a legjobb oldalát látja. Tökéletesen elkészített ételekről, tökéletes nyaralásról, tökéletes bulikról és tökéletes gyerekekről teszünk fel fényképeket. Tegye próbára magát ön is, mennyire rabja a Facebooknak!

MTI Világ

Zikavírus: indul a kísérleti oltóanyag tesztelése

A következő hetekben megkezdődnek egy zikavírus elleni kísérleti oltóanyag klinikai próbái azután, hogy az illetékes amerikai hatóság megadta az engedélyt a pennsylvaniai székhelyű Inovio gyógyszeripari cégnek.

Demeter Péter Autó

Sosem volt jobb formában: Renault Megane-teszt

A kompakt kategória mostani etalonjai – a Golf, az új Astra - nagyon magas polcon vannak, ez minimumelvárásként követelte meg a negyedikgenerációs Renault Megane-tól is, hogy nagyot lépjen előre. A külső-belső dizájnt illetően nem is lesz sok panasz a francia ötajtósra. Kérdés, hogy az összbenyomás is ilyen erős-e?

Radovits Dávid Autó

Az üzemanyagon spórol, nem az élményen - a Ford Focus ST kombit teszteltük

A harmadikgenerációs Focus ráncfelvarrása az ST kivitelt is utolérte. Ennek legfontosabb hozományaként megjelent a kínálatban a turbódízel változat. A szokatlan párosítást tovább lehet fokozni a Tournier, azaz kombi verzióval, mellyel kapcsolatban felmerül a kérdés, vajon sikerült-e a Fordnak spórolós családi élményautót alkotnia.

1 2 3 4 5 6 7
56
A címlapról ajánljuk