hvg.hu Itthon

Kvíz: Melyik közszereplőt rejtik a békára hasonlító montázsok?

Mélyen a politikusok szemébe kell nézniük azoknak, akik szeretnék megoldani a Hello90 blog tesztjét. Szemek, száj és orr alapján kell felismerni ugyanis 15 közéleti szereplőt, akik között miniszter, képviselő és politikai elemző egyaránt van. Nemcsak a kvíz érdekes, az érzékszervekről készített montázsok önmagukban is mókásak.

hvg.hu Itthon

Teszt: Mennyit tud a menekültekről?

Honnan érkezik a legtöbb bevándorló Magyarországra? Hány menekkérő kap évente menekültstátuszt Magyarországon? Tesztelje tudását!

hvg.hu Kult

Teszt: Felismeri a film- és sorozatszereplőket csak a hajuk alapján?

A popkultúra legikonikusabb karaktereit jellemzi, hogy néha egyetlen tulajdonságuk alapján felismerhetőek. A Hairphysician blogja például 65 olyan szereplőt gyűjtött össze, akiket a hajuk vagy az arcszőrzetük láttán rögtön beazonosíthatunk – és ezt most tesztelhetjük is.

hvg.hu Kult

Itt a teszt, amely kiszámolja, hány angol szót ismerünk

A Genti Egyetem szakemberei olyan online tesztet készítettek, amellyel bárki felmérheti, milyen az angol szókincse. A kitöltéséhez nem elég konyhanyelvet beszélni, magasabb szintű tudásra van szükség, de bátran nekifoghatnak a középszinten beszélők is. Az ingyenes teszt kicsit csalóka, mert nem létező szavakat is feldob.

hvg.hu Instant Tudomány

Ön mit utál a legjobban? - Személyiségteszt másképp

Meglepően találó képet fest személyiségünkről egy teszt az alapján, amit ki nem állhatunk. Melyik az a kedves kisállat vagy népszerű édesség, amit titokban képtelen elviselni? Melyik futtatott hírességtől áll fel a hátán a szőr? Ha ezekre a kérdésekre tudja a választ, és beszél angolul, könnyedén kitöltheti a tesztet, és aztán ámulhat az eredményen.

hvg.hu Instant Tudomány

Teszt: Vajon ön titokban introvertált?

Nem képes fesztelenül bájcsevegni félidegenekkel, inkább négyszemközti mély beszélgetésekre szereti szánni az idejét? Egyedül virít a munkahelyén, vagy csapatban mutatkoznak meg az előnyei? Könnyen lehet, hogy ön már elkönyvelte magát intro- vagy éppen extrovertáltnak, a Time tesztjéből azonban könnyen kiderülhet, hogy nem is az, akinek hiszi magát.

hvg.hu Instant Tudomány

Teszt: Férfi vagy női agy van az ön fejében?

Sokat rágódik a múltbeli hibáin? Szívesen pihen otthon, vagy inkább a szabadban szeret lenni? Jó fejszámoló, szereti a társaságot, sokat olvas? Az Androidra vagy az iPhone-ra esküszik? Egy sor hasonló kérdés megválaszolása után ez az angol nyelvű teszt megsaccolja, hogy hány szálakékban női, hány százalékban férfi a gondolkodása.

1 2 3 4 5 6 7
51
A címlapról ajánljuk