hvg.hu/MTI Gazdaság

Szabálytalanul tesztelt a Suzuki, a Mazda és a Yamaha

Úgy adtak meg emissziós és fogyasztási adatokat, hogy bizonyos mérési paraméterek, például a sebesség nem voltak a tesztelési követelmények szerint beállítva, így a teszteredmények sem lehettek hitelesek.

Daczi Dóra Vállalkozás

Elárulta a Coca-Cola, mivel itatja a magyarokat

Fenntartások nélkül belekeverjük az otthon készült ételekbe, például süteményekbe, lekvárokba, befőttekbe azokat az adalékanyagokat, melyeket a gyári termékekben kárhoztatunk – állítja a Coca-Cola által megrendelt kutatás, amiben azt is megmagyarázzák, miért áll el fél évig a száz százalékos narancslé.

hvg.hu Itthon

A BKV-sokon kezdenék tesztelni az elektronikus jegyrendszert

Idén ősszel kezdenék tesztelni Budapesten az elektronikus jegyrendszert a BKV-dolgozók szabadjegyével, de a Népszabadság szerint erről egyelőre senki sem szólt nekik. A lap hétfői számában azt írják: az úgynevezett pilotprojektet már meg kellett volna kezdeni, hogy tartani tudják a szerződésben vállalt határidőt.

Földi Gábor Gazdaság

Ön kóstolna kutyakaját évi 20 millióért?

Minden bizonnyal sokan gondolják úgy, hogy ők dolgoznak a világ legunalmasabb állásában: egész nap csak a billentyűket nyomogatják, és végeláthatatlan táblázatokat töltögetnek ki. Ha esetleg váltani szeretnének, akkor most itt az alkalom – összeállítottunk egy szép hosszú listát –, lehet válogatni a furábbnál furább állások közül: golflabdabúvártól a tampontesztelőn és bűnténytakarítón át a fű növését néző személyig. Csak bírja például a gyomruk befogadni a munkakört.

Népszabadság Itthon

A 2014-es választások idején már járhatna a 4-es metró

A fővárosi önkormányzat úgy tervezi, hogy jövő tavasszal, vagyis a parlamenti választások idején már szállít majd utasok a 4-es metró, ha addig nem jön közbe semmi – írja a Népszabadság. Közben a 2-es vonalon történt meghibásodásokat szoftverfrissítéssel akarják megoldani, a 4-esen pedig folyamatosan tesztelnek egy új kocsit reggeltől estig.

Demeter Péter Autó

Citroën C5 2.2 Tourer-teszt: a sármos német az francia

A Citroënnél olyan autót akartak alkotni, ami már-már német. A C5 első verziójának reklámjában erre annyira rámentek, hogy a „megnyugtatóan német, félreérthetetlenül Citroën” szlogent választották. Ez a felfrissített változatban tesztelt C5 Tourer esetében szinte sikerült is. A C5 nem olyan, mint egy sötétkéköltönyös főnök. Inkább a zakója alá garbót húz. Biztos kézzel vezeti a vállalatot, de nem szögletes. Vannak kisebb-nagyobb hibái, de az eredmények mellette szólnak.

1 2

A címlapról ajánljuk