Életfogytiglanit kapott a két thaiföldi magyar gyilkos

Életfogytiglanit kapott a két thaiföldi magyar gyilkos

Elítélték Thaiföldön azt az N. Gábor nevű férfit, aki szintén magyar barátjával együtt Phuket szigetén megölte R. Pétert. Társát is elítélte a bíróság. R. Péter tudta, hogy N. Gábor az életére tör azért, hogy a vagyonát megszerezze. A gyilkos korábban egy másik gazdag magyart is megölhetett, legalábbis annak a holttestét a háza alatt találták meg.

hvg.hu

Thaiföldi gyilkosság: elkezdődött a magyar férfi pere

Bíróság elé állították a thaiföldi Phuketen élő magyar üzlettérsa, R. Péter meggyilkolásával vádolt szintén magyar N. Gábort, aki izraeli állampolgárként David Mose néven telepedett le Thaiföldön.

hvg.hu

Thaiföldön azonosították a magyar milliomos holttestét

DNS-vizsgálat támasztja alá, hogy a két évvel ezelőtt eltűnt Csápai László holttestét találták meg április 21-én aóegy Koh Samui szigetén lévő villa alá temetve - írja a thaiföldi Phuket News című híroldal. A férfivel a gyanú szerint ugyanaz a Németh Gábor végzett, aki elismerte, hogy nemrég egy másik magyar vállalkozót is megölt Thaiföldön.

hvg.hu

Blikk: Nemzetközi maffia dolgozhat a thaiföldi magyar gyilkos kezére

Kontinenseken átívelő bűnözői csoport dolgozhat az itthon már hatszor büntetett N. Gábor (38) kezére – tudta meg a Blikk. N-t jelenleg R. Péter megölésével gyanúsítják, ám köze lehet Cs. László (42) két évvel ezelőtti eltüntetéséhez is.

hvg.hu

Óvadékot szabtak ki a Thaiföldön gyilkoló magyarra

Közel hatmillió forintnak megfelelő összegű óvadék ellenében szabadlábra helyezhetik a Thaiföldön két magyar állampolgár megölésével gyanúsított N. Gábort - írja a Népszabadság csütörtökön.

MTI

Egyedül gyilkolt a thaiföldi magyar - vallott a társa

K. Lajos Györggyel, a Thaiföldön gyilkossággal vádolt N. Gábor tettestársával is újrajátszatták az eseményeket Phuketen.

hvg.hu

Thaiföldi gyilkosság: a tettestárs maga jelentkezett és vallott is

A 47 éves R. Péter thaiföldi meggyilkolásával kapcsolatban K. Lajos György feltételezett elkövető maga jelentkezett a rendőrségen, és bevallotta, amivel gyanúsítják: hogy részt vett az előre kitervelt emberölésben és a holttest elrejtésében - jelentette hétfőn a Bangkok Post című helyi lap internetes kiadása.

MTI

Fotó: így végzett társával a thaiföldi magyar

Fotó: így végzett társával a thaiföldi magyar

Visszavitték a gyilkosság helyszínére a magyar üzleti partnerét Thaiföldön megölő N. Gábort a thaiföldi hatóságok, ahol a férfival újrajátszatták az eseményeket.

hvg.hu

Mindent bevallott a thaiföldi magyar gyilkos

Mindent bevallott a thaiföldi magyar gyilkos

Bevallotta R. Péter megölését üzlettársa, N. Gábor Thaiföldön - írja a Bangkok Post helyi lap. A férfi egy magyar barátjával követte el a gyilkosságot.

hvg.hu

Thaiföldi gyilkosság: újabb részleteket árult el a gyanúsított felesége

Tettestársként hallgatják ki az ügyben a gyanúsított, N. Gábor feleségét, Duangjit Chuanjitet. A nő elismerte, hogy férje és a meggyilkolt férfi, R. Péter jó barátok voltak, de viszonyuk az utóbbi időben megromlott. A nő szerint férje árulta az áldozat fehér Toyotáját.

hvg.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X