hvg.hu Világ

Életfogytiglanit kapott a két thaiföldi magyar gyilkos

Elítélték Thaiföldön azt az N. Gábor nevű férfit, aki szintén magyar barátjával együtt Phuket szigetén megölte R. Pétert. Társát is elítélte a bíróság. R. Péter tudta, hogy N. Gábor az életére tör azért, hogy a vagyonát megszerezze. A gyilkos korábban egy másik gazdag magyart is megölhetett, legalábbis annak a holttestét a háza alatt találták meg.

hvg.hu Világ

Thaiföldön azonosították a magyar milliomos holttestét

DNS-vizsgálat támasztja alá, hogy a két évvel ezelőtt eltűnt Csápai László holttestét találták meg április 21-én aóegy Koh Samui szigetén lévő villa alá temetve - írja a thaiföldi Phuket News című híroldal. A férfivel a gyanú szerint ugyanaz a Németh Gábor végzett, aki elismerte, hogy nemrég egy másik magyar vállalkozót is megölt Thaiföldön.

MTI Világ

Thaiföldi gyilkosság: a tettestárs maga jelentkezett és vallott is

A 47 éves R. Péter thaiföldi meggyilkolásával kapcsolatban K. Lajos György feltételezett elkövető maga jelentkezett a rendőrségen, és bevallotta, amivel gyanúsítják: hogy részt vett az előre kitervelt emberölésben és a holttest elrejtésében - jelentette hétfőn a Bangkok Post című helyi lap internetes kiadása.

A címlapról ajánljuk
Előbb alkalmaznának egy romát, mint egy meleget

Előbb alkalmaznának egy romát, mint egy meleget

Idehaza a dolgozók több mint fele tapasztalt már munkahelyi diszkriminációt, miközben a fiatalok ezt egyre inkább elutasítják. A legjobb emberekért folytatott harcban ezért egyre nagyobb szerepet kap a cég nyitottsága. Ez látszani fog a mai Budapest Pride-on is.