hvg.hu Világ

Tornádó pusztított Hamburgban – fotó, videó

Kidőlt fák és oszlopok, összetört autók, károsodott tetők, elárasztott pincék – komoly pusztítást végzett kedd este a Hamburgra lecsapó tornádó. A mentés és a helyreállítás még tart, a károk nagyságáról nincsenek még adatok. Úgy tudni, az ítéletidőben senkinek sem esett komoly baja.

MTI Világ

Tornádó söpört végig Uruguay déli részén, többen meghaltak

Tornádó söpört végig Uruguay egyik városkáján helyi idő szerint pénteken, az óriási erejű szél a levegőbe emelte az autókat, négy emberrel végzett és egyes információk szerint további kétszáz embert megsebesített - közölték a helyi hatóságok.

MTI Világ

Újabb tornádó pusztít az USA-ban: legalább 11 áldozat

Újabb tornádó pusztított az Egyesült Államokban, ezúttal a déli Texas államban helyi idő szerint szombat délután: a forgószél legalább tizenegy ember életét oltotta ki, több tucat lakóházat döntött romba vagy rongált meg.

MTI Világ

Tornádó Texasban

Újabb tornádó pusztított az Egyesült Államokban, többen meghaltak.

MTI Világ

Tornádó tombolt az USA déli részein

Újabb tornádó csapott le az Egyesült Államokra, ezúttal Alabama állam legnagyobb városában, Birminghamben rongált meg házakat és csavart ki fákat a forgószél.

hvg.hu/MTI Világ

Megszavazták: A németek is beszállnak az Iszlám Állam elleni harcba

A Bundeswehr a műholdas megfigyelő kapacitásának mozgósításával is támogatja az IÁ elleni harcot, a Tornado típusú felderítő repülőgépek a légitámadásokat kivitelező valamely szövetséges kérésére figyelnek majd meg szíriai területeket, az Augsburg nevű fregatt pedig nemsokára csatlakozik a Charles de Gaulle védelmét biztosító nemzetközi hajórajhoz. Német katonák nem lépnek Szíria területére.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk