hvg.hu Gasztro

Nem csalás, csak ámítás

Toplistás étteremről derült ki, hogy nem is létezik. Pedig a vendégek egekbe magasztalták az értékeléseikkel.

hvg.hu Plázs

Nem turistacsapda: meglepően olcsó a budapesti szobaszerviz

A vendégek pénztárcája szempontjából előkelő helyen végeztek a budapesti hotelek abban a felmérésben, amelyben a szobaszerviz díja alapján vizsgálták a fővárosok szállodáit. A TripAdvisor adatai szerint Helsinkiben gombolják le a legtöbbet a vendégekről, ha megkívánnak a szobájukban egy szendvicset, vagy kimosatják valamelyik ruhadarabjukat. Tuniszban bizonyult a legolcsóbban a szobaszerviz, Budapesten pedig a harmadik legolcsóbbnak.

hvg.hu Plázs

Ezek a legszebb szigetek a földkerekségen – fotók

A Karib-térségben található Ambergris Caye lett megint a legkedveltebb sziget az utazók körében, de Bora Bora, a görög Naxos és a Húsvét-szigetek is benne van az első tízben a tripadvisor szokásos éves toplistája szerint.

hvg.hu Tech

A mobiltechnológia felforgatta az utazást (is)

Fenekestől forgatta fel a mobiltechnológia az utazást, az utazási szokásokat, és mindez csak a kezdet, derül ki a My destination oldal által összeállított infografika adataiból.

hvg.hu Élet+Stílus

Budapest lekörözte egész Európát

Budapest vezeti azt a toplistát, amelyet a TripAdvisor utazási közösségi oldal állított össze az amerikai turisták számára legolcsóbbnak számító európai úti célokról.

1 2 3

A címlapról ajánljuk