MTI Világ

Bomba robbant egy lengyel turistabusz alatt Ukrajnában

Ismeretlenek robbanószerkezetet hoztak működésbe egy szálloda előtt leparkolt lengyel turistabusz alatt a hétvégén a nyugat-ukrajnai Lembergben (Lviv) – jelentette hétfőn az Unian ukrán hírügynökség.

hvg.hu Autó

Kiégett egy turistabusz Bajorországban - 18 halott

A baleset az A9-es autópályán történt, Stammbachnál. A rendőrség délben megerősítette, hogy meghalt az a 18 ember, akiket a baleset után néhány órán át eltűntként tartottak nyilván.

hvg.hu Itthon

Kitiltják a turistabuszokat a Várból

Miközben a kormány a turizmus fejlesztésével indokolja a Vár hatalmas beruházásait, a felmenő turistabuszokat épp kitiltják a Várból. Az ok: az Orbán-féle Karmelita kolostor munkálatai.

hvg.hu Közlekedés

Megszüntetik a Kossuth tér mögötti trolidzsumbujt

Az ígéretek szerint júliusban már nem kell külön megfordítgatni minden egyes trolit a Földművelésügyi Minisztérium épülete mögött, megépítik ugyanis a 70-es és 78-as járatok zökkenőmentes közlekedéséhez szükséges alépítményt. Július elsejétől Lipótváros meghatározott részére nem engedik be a buszokat, de lesznek kivételek. A fejlesztésekről Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester és Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója csütörtökön állapodott meg.

hvg.hu Itthon

Pökhendi válaszlevelet kapott a hoteltől a turistabuszokra panaszkodó férfi

Kulturáltan megfogalmazott, de bicskanyitogatóan pökhendi és kioktató válaszlevelet kapott a szomszédjában működő hoteltől az a Magyarországon élő angol férfi, aki a szállodánál parkoló turistabuszokra panaszkodott. Az Atlantic Hotel értékesítési vezetője felajánlotta neki, hogy felhívják este, ha érkeznek a buszok, és keressen a járműveknek ő parkolóhelyet. Benedek Györgyi azt is jelezte a férfinak, hogy Magyarország hivatalos nyelvén válaszol ugyan, de ha gondjai lennének a magyarral, angolul is elküldik neki a levelet.

MTI Autó

Kigyulladt egy turistabusz Kenderesnél

Kigyulladt egy turistabusz a 4-es főút Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakaszán szombat délután - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

InfoRádió Itthon

Más lesz a parkolási rendszer a Hősök terén

Júliustól elsőként a Hősök terén oldanák meg a turtistabuszok parkolását - mondta az InfoRádiónak a Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ ügyvezető igazgatója.

1 2

A címlapról ajánljuk