Papós Tamás Tech

Így találhat bárhol ingyenwifit

Akár saját városában van, akár bárhol máshol a világon, ezzel az alkalmazással netkapcsolat nélkül láthatja, hogy hol talál ingyenes wifi-hálózatot.

Simon H. Dóra Kult

Ezt a tíz helyet ne hagyja ki, ha Törökországban nyaral

Törökországban újra divat lett magyarul beszélni, mivel a közvetlen repülőjáratnak és a vízummentességnek köszönhetően egyre többen veszik az irányt Isztambul, Anatólia vagy épp Trója felé. De ne hagyjuk, hogy utazásunk kimerüljön a bóvli termékek vásárlásában: bemutatunk tíz varázslatos helyet, a lenyűgőző Alacatitól a legendásan hűsítő Manavgat folyón keresztül a Göreme tündérkéményeiig.

hvg.hu Plázs

Öt tipp, amivel túlélhetünk a reptéren

Bár Budapesten lassan tavaszodik, az USA-ban napok óta tomboló hóvihar miatt több ezer repülőjárat késik, sokat pedig töröltek. A Fox News összeszedett öt egyszerű, de hasznos tanácsot, melyek megfogadásával könnyedén életben maradhatunk a legbarátságtalanabb terminálon is.

Shake

2011 legőrültebb utazási tippjei

A tavasz beköszöntével sokan már nyári vakációjukra gondolnak. De vajon melyek lesznek az idei üdülési szezon legizgalmasabb úti céljai? A világ nyitva áll, Kambodzsától Montenegróig szóló ajánlatok szerepelnek a 2011-es év "legforróbb" úti tippjei között.


A címlapról ajánljuk