hvg.hu Itthon

Odacsap a Fidesz a kamupártoknak

Az Országgyűlés ma összesen huszonnégy előterjesztésről szavaz. A képviselők egyebek mellett szigoríthatnak a kampányfinanszírozás szabályain, továbbá gondoskodhatnak a Czeglédy-ügy károsultjainak támogatásáról.

hvg.hu Világ

Szlovénia - Pahor marad az államfő

A szavazatok csaknem 80 százalékos feldolgozottsága mellett határozottan vezet Borut Pahor hivatalban lévő államfő a szlovén elnökválasztás második fordulójában.

hvg.hu Világ

Formálódik a Putyin Team

Az egyik legismertebb orosz hokisztár, Alekszandr Ovecskin bejelentette, létrehozza a Putyin Team nevű társadalmi mozgalmat, melynek célja, hogy egységbe forrassza Putyin mögött az orosz népet, s megmutassa a világnak, mennyire jó politikus a Kreml ura.

Windisch Judit - Tóth Richárd Itthon

"A DK valódi célja, hogy szarban hagyja az MSZP-t"

Miután előbukkant egy vállalhatónak tűnő miniszterelnök-jelölt, Gyurcsány Ferenc hirtelen bejelentette, nem lesz közös miniszterelnök-jelöltjük a szocialistákkal. Beszéltünk egy DK-s politikussal, aki elmondta, a valódi cél az, hogy nehéz helyzetbe hozzák az MSZP-t. Próbáltuk tisztázni azt is, Balázs Péter hogyan került a képbe.

Windisch Judit Itthon

Kövér átjavította a nemzeti konzultáció egy pontját – videón pár erős mondása

A Kövér László házelnök abonyi fórumát hallgatók nemcsak a migrációs problémáról kaptak széles körű tájékoztatást, hanem remek sztorikat hallgathattak arról, mire próbálta rávenni a Fideszt Soros György 1993-ban, illetve hogyan érezte magát Kövér László Moszkvában a Vörös téren. Terrorizmus helyett inkább népességfogyással fenyegetett.

MTI Világ

A katalánok többsége már új kormányt akar?

Egy friss felmérés alapján a többségi vélemény az, hogy a korábbi népszavazás nem ad legitim felhatalmazást a katalán kormánynak a függetlenség egyoldalú kinyilvánításához.

hvg.hu Itthon

Závecz: A Fideszben él a félelem

Méghozzá attól tartanak, hogy az ellenzéki szavazók egységesen lépnek fel, és az egyéni körzetekben ugyanarra a jelöltre szavaznak. A közvélemény-kutató szerint a Fidesz szeretné felfűteni a táborát.

1 2 3 4 5 6 7
31

A címlapról ajánljuk