hvg.hu Itthon

Pukli István bocsánatot kért az emberektől

Nagyratörő tervekkel alapítja meg pártját pénteken a Teleki Blanka Gimnázium leköszönő igazgatója. A polgári elveket valló párttal bejutnának a parlamentbe, sőt, visszaszorítanák a Fideszt az orosz befolyással együtt, de azt nem mondják meg, kinek a pénzéből. Közben 10-12 ezer forint egészségügyi alapdíj bevezetésében gondolkodnak.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Mire számíthatnak a nyugdíjasok? Jön a választás előtti plusz

Egészen bizarr, hogy a Bajnai-kormány megszorító intézkedéséből húzhat hasznot a kabinet, amelyet megfejel kreatív inflációtervezéssel is. A lényeg, hogy a választások előtt pár hónappal érzékelhető mennyiségű pénz állhat a házhoz a nyugdíjasoknál.

Révész Sándor Itthon

Révész Sándor: Föl vagyunk adva

Van egy jó hír és egy rossz. A jó, hogy semmi nem válik visszafordíthatatlanná. A rossz meg az, hogy tényleg ezek fognak még itt évekig garázdálkodni.

MTI/hvg.hu Itthon

Ma nincs Orbán-interjú, helyette Semjén mondott sokkal erősebbeket

A KDNP-s miniszterelnök-helyettes még több határon kívüli magyart akar a választásra, és egyébként is "eksztatikus", illetve "brutális" kampányra számít. Beszélt még sipítozó balliberálisokról, illetve hogy a Lex Heineken a székelység megmaradási küzdelméről szól.

hvg.hu Itthon

Elengedi Zuglót a Jobbik, nem indít jelöltet

Szentendre után a XIV. kerületi időközi választáson sem állít jelöltet a Jobbik. A pártigazgató szerint energiáikat a 2018-as győzelmi célra koncentrálják, és addig is alaposan mérlegelik, melyik időközin induljanak el.

Windisch Judit Itthon

Az LMP kiakadt Botka húzására, nem közösködnek 2018-ban

Az LMP nem köt szövetséget, erről hiába megy tárgyalni Botka László, az MSZP felkent miniszterelnök-jelöltje. A hvg.hu kérdésére a zöldpárt egyik politikusa elmondta: nem vették jó néven, hogy a szegedi polgármester a sajtón keresztül akarja őket nyomás alá helyezni.

Hont András Itthon

A negyedik pólus?

Ma új elnököt választ az Együtt, ami nem is önmagában fontos, hanem az ellenzéken belüli újabb kísérletezésekre világít rá.

hvg.hu Itthon

A népre bízná a 2018-as baloldali jelöltek kiválasztását az MSZP

Az összes baloldali ellenzéki pártot és jelöltet egy ernyő alá gyűjtené az MSZP hétfőn elfogadott előválasztási koncepciója. 2017. nyárig akarják lezárni mind a 106 körzetben az előválasztást, ahol bármely szavazópolgár ingyen szavazhatna a baloldal jelöltjeire. Nem kizárt, hogy Orbán kihívóját is ebben a folyamatban választják ki. Nagy kérdés, hogy melyik kispárt hajlandó ebben részt venni.

MTI Itthon

Vona fejest ugrott a kampányba, bemutatta első vállalását

A Jobbik elnöke azt mondta, két feladat jár folyton a fejében. Az egyik: megbuktatni a kormányt, a másik: hidakat verni a szétszabdalt társadalomban. Vona Gábor, aki szerint már csak az a kérdés, hogy Jobbik vagy Fidesz, az eddigiekből kiindulva csúnya kampányra számít.

1 2
A címlapról ajánljuk