hvg.hu Itthon

Az ellenzék még bizakodik

Mindenki optimista, a Fidesz-szavazók, a baloldali-liberális tábor és a Jobbik szimpatizánsai is, de a Fidesz-szavazók tizede elégedetlen a kormány munkájával.

hvg.hu Itthon

Török Gábor: A Fidesz leválthatatlan, de

Visszatért a politikai elemző a blogíráshoz, a választási kampány indulásakor, Orbán évértékelője után azt írta, a mostani felállás csak három esetben bukhat meg.

Tóth Richárd Itthon

Orbán Viktor kinőtte Magyarországot

A magyar miniszterelnök huszadik évértékelő beszéde olyan volt, mintha nem is Magyarországra politizálna, számára Európa lenne a terep. Hazai ellenfeleit alig nevezte meg, lenéző félmondatokat kaptak csak, míg a „legyőzött” európai politikusokon névvel élcelődött.

HVG Itthon

Bástyák és aknák Orbán földjén

Miközben a közvélemény-kutatási adatok szerint a Fidesz népszerűbb, mint valaha, Balázs Péter egykori uniós biztos és külügyminiszter a rendszer külső és belső repedéseiről, s már a Fidesz utáni idők forgatókönyvéről beszél.

Gergely Zsófia Itthon

Költözik a Jobbik: új központból vezénylik a kampányt

El-, pontosabban összeköltözött a párt több egysége, ezentúl a budai Bécsi útról zajlik majd az operatív irányítás – tudta meg a hvg.hu. A Jobbik pártigazgatója megerősítette, hogy új irodát béreltek, de a székhelyük továbbra is marad a Villányi úton.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk