Bánovics Attila Itthon

Nem lesz bojkott. Még nem

Bármilyen sok bizonyítékunk van, ahhoz, hogy a gyanú bizonyossággá váljon, kell még egy kísérlet. Vagy még négy. Vélemény.

László Róbert Itthon

Ne a választási rendszert támadjuk

Az ellenzéknek ma nem az a problémája, hogy a Fidesz csaló választási rendszerében nem tudja érvényre juttatni népszerűségét. Írja a Political Capital elemzője.

Németh András Világ

Sovány vigasz Clintonnak, hogy számokban jobb volt Trumpnál

Hillary Clintonra a legújabb adatok szerint 65,8 millió amerikai szavazott, s ezzel a női elnökjelölt megelőzött minden korábbi fehér férfi indulót. Az egyetlen elnökjelölt, akire ennél is többen szavaztak, az Barack Obama volt, aki 2008-ban 69,3 millió szavazatot gyűjtött.

Papp Réka Kinga Vélemény

Az elfelejtett választópolgár

Fogalmunk sincs, mi van a nem szavazók fejében, és ezen nem segítenek az olyan ötletek, hogy egy párt négyoldalas kiadványt készít, amellyel majd jól eléri a távoli offlájn júzereket.

Ceglédi Zoltán Vélemény

Le kéne szokni Kádár Jánosról

Ha ön még emlékszik Kádár János sajátos hanghordozására, most mondja ki Kádár-hangon: rezsicsökkentés! Keményen dolgozó kisemberek! Ugye, mennyire természetesnek hat?

MTI/Magyar Nemzet Itthon

Orbánék új szóvivője lehallgatásokkal is szembesült

A frissen kinevezett kormányszóvivőnek az UD-ügy miatt megfigyelésekkel, lehallgatásokkal, koncepciókkal kellett szembesülnie, s a családját nagyon megviselték a történtek. Giró-Szász András erről a Magyar Nemzetnek adott interjújában beszélt.


A címlapról ajánljuk