hvg.hu Tech

Izgalmas alkalmazást bocsátott ki a Samsung

Sokakat érdekelnek a „vírusossá” vált videók, azonban nem mindig könnyű megtalálni ezeket. Egy vadonatúj app éppen ebben segít, kár, hogy nem mindenkinek.

hvg.hu Világ

91 ostorcsapás a Happyre táncoló fiataloknak Iránban

A videoklipben iráni fiatalok fátyolozatlanul, de tisztességesen felöltözve táncoltak Teherán háztetőin Pharrel Williams zenéjére. Néhány napon belül letartóztatták őket, szerdán pedig felfüggesztett börtönre, valamint 91 ostorcsapásra ítélték mindegyiküket.

hvg.hu Autó

Rég láttunk ilyen jó vírusvideót

Oroszország egyik nemzeti kincse egy ideje már a kifogyhatatlannak tűnő fedélzeti kamerás felvételáradat. Ennek fényében nem meglepő, hogy már autós reklám is van, amely ebben a stílusban készült: a Subaru például egy zseniális – gyaníthatóan – vírusvideóval rukkolt elő.

hvg.hu Vállalkozás

Van egy macskája? Gazdagodjon meg belőle!

Állatos videóval pénzt keresni – a kijelentés elsőre akár értelmezhetetlennek is tűnhet, de távolról sem az. Ma már tízmilliók néznek a neten videókat cicákról, kutyákról, egyéb házi kedvencekről, a hatalmas nézettség mögött pedig sokszor profi üzlettervezés áll, és ennek hála: jókora bevétel. Reklámok, bögrék, könyvek, állateledelek – minden összejöhet. Ám nem biztos, hogy minden cuki állat tulajdonosa ebből komolyan profitálhat.


A címlapról ajánljuk