Windisch Judit Itthon

Mit titkolhat és mitől menekülhet meg mostantól Mészáros Lőrinc?

Felcsút első embere - egyben a leggazdagabb választott politikus - hirtelen lemondott a faluvezetésről. Bár korábban azt mondta, a ciklust kitölti, hétfőn közölte, érdekeltségei olyan átfogó szervezeti átalakítás, illetve tőzsdei tranzakció előtt állnak, amelyek mellé nem fér bele a polgármesterség. Végigvettük, milyen terhektől szabadul meg Orbán Viktor barátja.

hvg.hu Gazdaság

És akkor Matolcsy lett a devizahitelesek mumusa

Négy éve nem hagyja az MNB erősödni a forintot, a kormány bombát dobott a gazdák közé, és kiderült, mennyire zsenije a spórolásnak néhány képviselő. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

hvg.hu Itthon

Apránként törleszt Farkas Flórián

A miniszterelnöki biztosnak se ingósága, se megtakarítása nincs, fennálló tartozásaiból azonban valamicskét megadott: banki köcsönéből 200 ezret fizetett vissza, magánszemély hitelezőinek 2 milliót.

hvg.hu Itthon

Lázár új Land Rovere és Gyurcsány 200 milliós osztaléka – kiteregették millióikat és ingatlanvagyonukat a képviselők

Mi lett L. Simon László erdőjével? Vásárolt-e újabb BMW motort Kósa Lajos? Megvan-e még Szél Bernadett két SIM-kártyája és Hadházy Ákos Trabant kombija? Eltapsolta-e sok tízmilliós vagyonát Bánki Erik és lecserélte-e már iPhone 5-ösét Völner Pál? Ebben a cikkben mindent összeszedtünk, amit a politikusaink és állami vezetőink krémjének friss vagyonnyilatkozataiból tudni kell.

1 2 3 4 5 6 7
14

A címlapról ajánljuk