Bejelentkezés  

Mozgalommal válaszol Rogán vagyongyarapodására az Együtt-PM

Juhász Péter vagyonbevallási mozgalmat indít a Facebookon, és ehhez a választók akítv közreműködését kéri.

Illés Zoltán nem tudja, mennyi a fizetése

Illés Zoltán nem tudja, mennyi a fizetése

Hiányosságokat fedezett fel Illés Zoltán fideszes államtitkár vagyonnyilatkozatában a Magyar Narancs, az államtitkár szerint erre az a magyarázat, hogy őt sosem érdekelte, mennyi a fizetése.

Büntetni fogják az elrontott vagyonnyilatkozatot

Büntetni fogják a jövőben az elrontott vagy hibásan leadott képviselői vagyonnyilatkozatokat - ezt ígérte Gulyás Gergely a Hír TV-ben. Rogán Antalt az MTI tudósítása szerint nem említették az interjúban.

MTI

Megy a kavarás Rogán testvérének vagyonnyilatkozatával

Megy a kavarás Rogán testvérének vagyonnyilatkozatával

Megígérték, mégsem adták. Majd arra jutottak, hogy a saját embereikből álló bizottság döntsön – nagyjából itt tartunk abban a huzavonában, ami azóta zajlik, hogy kikértük Rogán Antal testvérének vagyonnyilatkozatát a szakonyfalui polgármesteri hivataltól. A húg a Vas megyei település első embere. Rogán Antal a vele kötött szerződéssel igazolta, hogy a lellei nyaralója valós méretét adta meg a vagyonnyilatkozatában, így szerettük volna megtudni, hogy mindez ugyanígy szerepel-e Rogán Valériáéban is. Az adatvédelmi hatóság elnöke szerint a polgármesterek vagyonbevallásai nyilvánosak, ezeket bárki megnézheti.

Rogánt is megobersovszkyzta a köztévé

Rogánt is megobersovszkyzta a köztévé

Kimaradt a vagyonnyilatkozat témája az április 7-i Este című műsorban leadott Rogán Antal-interjúból. A riporter a Schmitt Pál-interjúval már hírnevet szerzett Obersovszky Péter volt.

hvg.hu

Az MTI előtt tüntettek az Együtt-PM aktivistái

A Magyar Távirati Iroda budapesti székháza előtt tüntetett az Együtt-PM szombaton a sajtószabadság mellett. A mintegy 15 aktivista ragasztószalaggal tapasztotta le a száját, illetve "Tiltakozunk a cenzúra ellen" feliratú táblákat tartott a magasba.

MTI

Újabb fideszes "rontotta el" a vagyonnyilatkozatát

Újabb fideszes képviselőről derült ki, hogy utólag módosította a vagyonnyilatkozatát - írja az Origo. Magyarázata Szatmáry Kristófnak is van.

hvg.hu

A Fidesz szerint rendben van Rogán vagyonnyilatkozata

A Fidesz szerint rendben van Rogán vagyonnyilatkozata

A legjobb szándékuk szerint töltik ki az országgyűlési képviselők a vagyonbevallásukat – ezt ismételgette Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője, mikor pénteken Rogán Antal egyre kuszább, folyamatosan növekvő alapterületű ingatlanjairól kérdezték. Szerinte – kétszeri módosítás után – most már nem kell újra korrigálnia bevallását a fideszes frakcióvezetőnek, pedig pénteken is találtunk pár plusz négyzetmétert.

hvg.hu

Újabb fideszes írta át a vagyonbevallását

Újabb fideszes írta át a vagyonbevallását

Potápi Árpád rosszul emlékezett: 5,8 millió forintért vásárolt telke nem 1266, hanem 3166 négyzetméteres.

hvg.hu

Fotók: Rogán basa, Cili és a Barátok közt – megint beindult a mémgyár

Fotók: Rogán basa, Cili és a Barátok közt – megint beindult a mémgyár

Beindította a mémgyártók fantáziáját Rogán Antal, aki az utóbbi napokban uralja a sajtót a róla szóló hírekkel. Természetesen a rózsaszín kanapé sem hiányozhat.

hvg.hu

Juhász Péter feljelenti Rogánt

Feljelentést tesz Juhász Péter, az Együtt-PM társelnök Rogán Antal vagyonbevallásai miatt, mert szerinte a fideszes politikus okirathamisítást követett el.

hvg.hu

Rogán a tetőteraszt még mindig elfelejtette bevallani

Valószínűleg még mindig nem teljes Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető és V. kerületi polgármester vagyonbevallása, a politikus ugyanis hiába módosította eddig már kétszer a hivatalos vagyonnyilatkozatát, a tetőkertjét még mindig nem vette bele. Az Együtt-PM-es Juhász Péter és a DK-s Kerék-Bárczy Szabolcs ezekben a percekben próbálják kikérni Rogán vagyonnyilatkozatát az V. kerületi önkormányzattól.

hvg.hu

Jó hír Rogánnak

Jó hír Rogánnak

Bár a következő huzamos tartózkodási helyén nem lesz szüksége lakberendezőre.

444.hu: Varga Mihály 41 négyzetmétert hagyott ki a vagyonnyilatkozatából

444.hu: Varga Mihály 41 négyzetmétert hagyott ki a vagyonnyilatkozatából

Varga Mihály gazdasági miniszter is kihagyott pár dolgot a képviselői vagyonnyilatkozatából, amikor a 444.hu erre rákérdezett, nekik nem válaszolt, csak utólag átírta a dokumentumot. Rogán is többször belejavított nyilatkozatába az utóbbi napokban, de szerinte ugyanezt tette például Lendvai Ildikó és Lamperth Mónika is.

hvg.hu

Rogán Antal: Leülnénk a baloldallal, de nincs kivel

Rogán Antal: Leülnénk a baloldallal, de nincs kivel

A konszolidáció olyan kifejezés, amiről sokan beszélnek a Fideszben is, de valójában senki nem tudja, mit is értsen alatta – mondta a hvg.hu-nak adott interjújában Rogán Antal. Ennek ellenére a Fidesz frakcióvezetője is a háborús hangulat enyhülését várja a választások után. Abban persze nem kételkedik, hogy a Fidesz nyer, de szerinte a baloldal sokkal jobban szerepel majd a vártnál. Rogán Antal a kimerítő interjú végén részletesen beszél az ingatlantulajdonáról, illetve a többször módosított vagyonnyilatkozatáról is.

Schiffer levonta a Simon-ügy tanulságát

Schiffer levonta a Simon-ügy tanulságát

Az ilyen ügyek kezelésére nem elég a vagyonnyilatkozat-tételi eljárás, a politikai elittel szemben meghatározott esetekben vagyonosodási vizsgálatot kell folytatni - jelentette ki Schiffer András, az LMP társelnöke.

MTI

Nem hagyják annyiban, hogy Rogán átírta a vagyonnyilatkozatát

A NAV-hoz fordult az Együtt-PM nevében Juhász Péter, miután Rogán Antal március 21-én utólag átírta a vagyonnyilatkozatát. A fideszes politikus korrekciója szerint nem 50, hanem 100 százalékos tulajdonosa feleségével közös lakásuknak. A Fidesz szerint az az eljárás teljesen jogszerű volt.

MTI

Rogán utólag, kézzel írta át a vagyonnyilatkozatát

Utólag kijavította a vagyonnyilatkozatát Rogán Antal, mert a korábbi verzióval szemben nem 50, hanem 100 százalékos tulajdonosa az egyik budai lakásuknak - számolt be a 444.hu. Az ingatlant házastársi közös vagyonnak tekinti, ezért írt korábban 50 százalékos tulajdonrészt.

hvg.hu

Rács mögött marad Simon Gábor

Rács mögött marad Simon Gábor

A bíróság szerint a fellebbezések alaptalanok voltak, ezért előzetesben marad a volt MSZP-s Simon Gábor. Ha szabadlábon hagynák, attól tartanak, hogy megnehezítené a bizonyítási eljárást.

MTI

Simontól visszakövetelhetők a milliók, Mesterházy faxban mentette ki magát

Simontól visszakövetelhetők a milliók, Mesterházy faxban mentette ki magát

A szakértők szerint három jogcímen is visszakövetelhetők az MSZP elnökhelyettesétől a képviselősége ideje alatt kifizetett juttatások - mondta Rubovszky Attila, a mentelmi bizottság elnöke, aki arról is beszélt: Mesterházy Attila MSZP-elnök a bizottság ülése előtt egy órával, a kampányra hivatkozva faxban mentette ki magát.

MTI
1236

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X