HVG Itthon

Elsunnyogott politikusvagyonok

Inkább elviseli a tagjait sújtó ismétlődő botrányokat a magyar politikai elit, mintsem szigorítana a vagyonbevallási szabályokon – írja az e heti HVG, amely néhány vagyoneltüntető alaptrükköt is bemutat.

hvg.hu Itthon

Mikola Istvánt fura trükkel menthetik meg a végrehajtástól

Az államtitkár ügyvédje kivásárolta a család bedőlt hitele miatti 16 milliós követelést, ami miatt korábban zárolták Mikola vagyonát. Elvált felesége panaszt tett az ügyvédi kamaránál, mert úgy látja, hogy a kivásárlással ő és gyermeke járhat rosszabbul. Mikola István szerint felesége vagyonát továbbra sem érinti a végrehajtás miatti eljárás.

hvg.hu Itthon

Feleslegesen szívatja a Klik az iskolaigazgatókat

Először három napot adtak a vagyonnyilatkozatok leadására, majd augusztus végére módosították a határidőt – igaz, még így sem tiszta, miért kell közpénz felett nem rendelkező személyektől ilyet kérni.

hvg.hu Itthon

Áder, a jó szomszéd: 24 órában védik a testőrök a nyaralóját

Áderék kisoroszi nyaralója a Duna-parton áll, a köztársasági elnök, bár egyre ritkábban jár ki, olyankor szívesen lebiciklizik horgászni a tóhoz, családjával önfeledten fagyizik a faluban. A helyiek szeretik, mert kedves, közvetlen, és még előre is köszön. Minden lépését nyomon követik a civil ruhás testőrök.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor Mészáros Lőrinc nekifutott egy nagy magyarázatnak

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: Áder János október 2-ra kiírta a kvótanépszavazást; Mészáros Lőrinc megpróbálta megmagyarázni, honnan van neki 700 milliós adriai villája; Molnár Gyuláról kiderült, hogy igen bizonytalan elképzelései vannak arról, miként menjen tovább az MSZP; utolsó figyelmeztetést kapnak a Windosws-használók, Mourinho belevégott a manchesteri munkába.

1 2 3 4 5 6 7
11
A címlapról ajánljuk