Gergely Zsófia Itthon

Megtaláltuk az embert, aki valóban elbukott a vagyonnyilatkozatán

Megtaláltuk azt az embert, egy volt bírót, aki valószínűleg egyedüliként Magyarországon mindent elvesztett a rosszul kitöltött vagyonnyilatkozata miatt: menesztették állásából, ráment a családja, az egészsége. Ezzel szemben a politikusok körében semmi következménye nincs a hamis vagyonbevallásnak, pedig felejtettek már ki belőle lakást, garázst, és milliárdos állami támogatást is.

hvg.hu Itthon

Megmagyarázza a DK Gyurcsány 1 milliárdos osztalékát

Még ma közzéteszik Dobrev Klára vagyonnyilatkozatát a DK honlapján - írta a párt. Az egymilliárdos osztalék után Gyurcsány Ferenc 176 millió forint forrásadót fizetett, az Altus bevétele után pedig 270 millió forint árfolyamnyereség-adót.

hvg.hu Itthon

Farkas Flórián még mindig rengeteg pénzzel tartozik valakinek

A nyilvánosságot kerülő Farkas 2015-ben még 11 millióval tartozott egy magánszemélynek/magánszemélyeknek, ebből egy év alatt 1,5 milliót sikerült törlesztenie. A több mint 5 milliós megtakarításának eltűnését viszont csak részben magyarázza az adósságainak törlesztése.

hvg.hu Itthon

Megduplázta tanácsadói fizetését Palkovics

Az oktatásért felelős államtitkárnak továbbra is megvannak a vadászfegyverei, illetve a Lamborghini márkájú traktorja is. Az MTA SZTAKI tudományos tanácsadójaként viszont kétszer annyit keres, mint 2015-ben. .

hvg.hu Itthon

Trócsányi László 2016-ban inkább csak költött

2500 eurónak, közel ötmillió forintnak és egy 2,3 milliós lakáskassza-megtakarításnak is a fenekére vert egy év alatt Trócsányi László igazságügyi miniszter. Az ingatlanai vagy egyéb vagyontárgyai száma viszont nem nőtt.

hvg.hu Itthon

A nagy ingatlanvásárlási roham után csendes évet zárt tavaly Balog

Tavalyelőtt jelentősen megcsappantak Balog pénzügyi tartalékai: több millió forintot költött ingatlanvásárlásokra a miniszter. Aktuális vagyonnyilatkozata alapján a 2016-os év sem az eszeveszett spórolásról szólt, de most nem látszik, mibe fektette félretett pénzét Balog.

1 2 3 4 5 6 7
12
A címlapról ajánljuk