Szuna Noémi Élet+Stílus

A világ Budapesten kávézik

Tavaly májusban a séfek európai versenye, idén júniusban a baristák révén került Budapest a nemzetközi gasztrotérképre – de legalábbis a kávévilág fókuszába.

hvg.hu Élet+Stílus

Az Alföld borai

Ismét bebizonyosodott, hogy a szőlőfajták, a borok "megmondják", hol érzik igazán jól magukat. A cserszegi fűszeres és az Irsai Olivér a Duna Borrégióban a legotthonosabb.

hvg.hu Élet+Stílus

Néró aranya

Idén 14. alkalommal rendezték meg a rozé borok világversenyét Cannes-ban. A Mondial du Rosén a több mint 400 díjazott között több magyar bort is elismertek a bírák, a Koch Pincészet rozéját pedig aranyéremre érdemesítették.

hvg.hu Élet+Stílus

Az Aranypecsét sörei

Húsz ország közel kétszáz sörfőzdéje több mint ezer sörrel nevezett a csehek idei, 27. Arany Sörpecsét nemzetközi versenyére. Összesen 95 díjat osztott ki a szakmai zsűri. Egy bronz a magyaroknak is jutott.

-gy- Élet+Stílus

"Ez nagyon nagy siker" - díjat kaptak a magyarok a Bocuse d'Or-on

"Léptünk egyet a ranglétrán a magyar gasztronómiában, még okosabbak leszünk, még jobban fejlődünk" - mondta a magyar csapat egyik tagja, miután a negyedik helyet szerezték meg a lyoni Bocuse d'Or 2017 szakácsversenyen. Az örökös másodiknak tűnő Egyesült Államok nyerte az aranyérmet. Széll Tamásék a legjobb csirkés fogás díját elhozhatták, és a legjobb plakát díja is megint a magyaroké.

1 2 3 4 5 6 7
23
A címlapról ajánljuk