hvg.hu Instant tudomány

Videó: Ezért NEM állunk tűzijáték közelébe hidrogénes lufival

Balesetmegelőzési fél percünk következik. A videón látható ünneplő társaság szerencsére sérülések nélkül vészelte át azt a másodpercnyi poklot, amit a szülinapi torta tűzijátékával kölcsönhatásba lépett hélium okozott. Az ijedelmet azonban nem fogják egyhamar elfelejteni. Ezt tényleg ne próbálja ki otthon!

hvg.hu Shake

Videó: Élő adást röhögnek szét a híradósok

Nem könnyű híradósnak lenni, ha a stábon eluralkodik a megmagyarázhatatlan jókedv, és a tapasztalatlanabb kollégák ezen élő adásban sem képesek úrrá lenni. Chris Brown, a WWAY csatorna riportere ezt a saját bőrén tapasztalta.

hvg.hu Shake

Szeretné könnyesre nevetni magát már kora reggel? Akkor ezt a videót nézze

Feltéve persze, ha ön is viccesnek tartja, ahogy egy enyhén ittas férfi óriáscsecsemő módjára ül egy etetőszékben, ahová önként mászott be, viszont sehogy sem tud kijutni. Mindezt egy teremnyi vihogó ember szeme láttára, akik közül néhányan erőtlenül próbálnak segíteni tehetetlen barátjukon. A filmetűd végén sajnos nincs feloldás, nem tudjuk meg, hogy Darren vajon kiszabadította-e egy fűrésszel felszerelkezett szuperhős.

hvg.hu Kult

Lenyelt légytől a csupasz mellekig - A hónap legviccesebb tévés bakijai 6 percben

Katonatiszt, aki élő adásban nevezi buta seggnek a híradós műsorvezetőt, óriás kutyafotó az időjárásjelentés kellős közepén, csörgő mobiltelefonját a díszletbe vágó meghívott vendég, meztelen mellek és számos káromkodás: bakiparádé a hónap legviccesebb tévés pillanataival. Angolul tudók előnyben.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával