hvg.hu Vállalkozás

Egy nap alatt hatmillióan nézték meg a fuldoklós sörivóverseny videóját

A felvételen jól hallható, hogy a különleges sörivóversenyt oroszok rendezték, a versenyzők is oroszok. A feladatuk az, hogy a fejükre erősített, alul nem szivárgó edényből minél előbb kiigyák a felülről beletöltött sört. Baj nem lehet, mert az edény felül nyitott, így ha fuldokolni kezdenének a versenyzők, elég, ha előre billentik a fejüket.

hvg.hu Itthon

Videó: Kutyaszarral és matricákkal üzentek a Fidesznek

Van az a pont, amikor azt gondolom, hogy tényleg elég - mondta el a hvg.hu-nak üzenete lényegét az a férfi, aki kiskutyája után felszedett kis csomagot hagyott az újbudai Fidesz irodájának kilincsén. A pártháznál azért tüntettek, mert a 444.hu egyik munkatársát erőszakkal távolította el a Fidesz munkatársa egy nyilvános lakossági fórumról. A tüntetők teleragasztották a bejáratot üzeneteikkel.

hvg.hu Gazdaság

Lefilmezte az ablakból lezuhanó cselédet, ahelyett, hogy segített volna

Többemeletnyi zuhanást élt túl Kuvaitban egy etióp háztartási alkalmazott, akinek kétségbeesett vergődését felvette helyi munkaadója. A kuvaiti hatóságok a segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vették a felvétel készítőjét. Az eset a komoly felháborodás mellett ismét felhívta a figyelmet a szegényebb országokból érkezett munkavállalók kiszolgáltatottságára.

1 2 3 4 5 6 7
122
A címlapról ajánljuk