hvg.hu Gazdaság

Gyilkos tájfun érkezésére készül VIetnam

Közel egymillió embert telepítenek ki Vietnam déli részén, ahova a Dél-kínai tenger felől hamarosan megérkezik a Tembin tájfun. A vihar a Fülöp-szigeteken kétszáz halálos áldozatot követelt, és 75 ezer ember otthonát semmisítette meg.

MTI / hvg.hu Világ

Kőtenger, sártenger, földtenger: apokaliptikus fotók jöttek a görögországi vihar után

Felhőszakadással kísért vihar söpört végig Szími szigetén hétfő este. Házakat, üzleteket öntött el a víz, a szigetet árammal ellátó elektromos berendezés is működésképtelenné vált. Az áradattal legördülő kövek autókat rongáltak meg, más kocsikat egyszerűen arrébb sodort a víz. Volt, ahol félig betemette az autókat a lezúduló hordalék.

Világgazdaság Gazdaság

Négyszer akkora kárt okozott a vihar, mint gondolták

A biztosítók hétvégi összesítése nyomán több mint a négyszerese, 1,2 milliárd forint feletti az október 29-i vihar által okozott kár annak az összegnek, mint amit az addigi bejelentések alapján az első napi gyorsbecslés állapított meg.

MTI Itthon

Még kedden is dolgoztak a vasárnapi vihar miatt

Még kedden is több helyen dolgoztak a vasárnapi vihar okozta károk felszámolásán a katasztrófavédelem és az áramszolgáltatók szakemberei - hangzott el a köztévé esti Híradójában.

hvg.hu Ingatlan

Több mint 300 millió forint kárt okozott a vasárnapi vihar

A vasárnapi vihar okozta kár becsült értéke meghaladja a 300 millió forintot, a biztosítók több mint 3200 kárbejelentést fogadtak hétfő délutánig – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) az MTI-vel kedden. Az Aegon szerint az átlagkár 130 ezer forint.

1 2 3 4 5 6 7
65

A címlapról ajánljuk