Windisch Judit Sport

Ki ez a magyar nő, aki majdnem az egész világot legyőzte?

A viszonylag új sportág, a crossfit versenyeinek 11 éves történetében először állt magyar a dobogón: a 21 éves Horváth Laura. Öt éve kezdett ezzel foglalkozni, és mindjárt 100 ezer dollárt kapott ezüstérméért.

NIZS Sport

A futball nevében: győzzön ma Anglia!

Ez egy "párbaj" helye: a hvg.hu két munkatársának kellene összecsapnia, egymás ellen érvelve a vb bronzmeccsének két résztvevői mellett. A csapatok azonban le voltak osztva kezdettől, a sors pedig úgy hozta, hogy Anglia és Belgium egyazon "kézbe került". Nagy Iván Zsoltnak mégis ki kell állnia valamelyikük mellett. Nem volt kérdéses, kit választ. Szubjektív (nagyon szubjektív) beharangozó következik.

MTI Sport

Világbajnoki döntőben a junior kézilabdázók

A magyar válogatott bejutott a Debrecenben zajló női junior kézilabda-világbajnokság szombati fináléjába, miután a péntek esti elődöntőben 30-25-re legyőzte a Koreai Köztársaság csapatát.

hvg.hu Sport

Amikor az Isten lenéz a focipályára – galéria

Keresztet vetnek, amikor pályára lépnek; közös imában kérnek segítséget; térden állva adnak hálát – megannyi pillanatot láttunk eddig is a foci-vb-n, amikor játékosok és edzők égi támogatást kértek vagy éppen köszöntek meg. Galériánkban ilyen jeleneteket gyűjtöttünk össze.

hvg.hu Sport

Ön szerint ki nyeri a 2018-as foci-vb-t? Szavazzon

Megkezdődött a foci-vb utolsó hete, vasárnap este kiderül, ki lesz a világbajnok a most még versenyben lévő négyesből. Ön kire tippel? Anglia? Belgium? Franciaország? Horvátország? Szavazzon!

hvg.hu Sport

Kegyetlen tíz percbe torkollott a vb unalmas hétfője

Jó ideig úgy tűnt, a foci-vb hétfői napjának legnagyobb (és leglényegtelenebb) meglepetése az lesz, hogy Szaúd-Arábia legyőzte Egyiptomot. Az esti Spanyolország-Marokkó és az Irán-Portugália meccstől mindenki csak azt várta, hogy eldől, miként osztozik a B-csoport első két helyén a két európai ország. Aztán majdnem minden borult, Irán majdnem továbbcsúszott. Végül mégis maradt a papírforma: a legjobb tizenhat között két összecsapás már összejött: Uruguay (A1) – Portugália (B2) és Spanyolország (B1) – Oroszország (A2).

hvg.hu Sport

Uruguay csoportelső, az oroszok először buktak, Szaúd-Arábia a harmadik

Nagyon lelkesen várták az oroszok az Uruguay elleni utolsó csoportmeccset, egyesek már a legjobb nyolc között, a vérmesebbek a dobogóra várták csapatukat. Aztán valahogy semmi sem úgy ment, mint gondolták, 3-0-ra kaptak ki. A másik meccsen Szaúd-Arábia az utolsó pillanatban rúgott góllal 2-1-re legyőzte Egyiptomot.

hvg.hu/ T. S. Sport

Irán - Portugália: 1-1, Spanyolország - Marokkó: 2-2 - ÉLŐ

Uruguay és Oroszország már biztos továbbjutóként érkezett az A-csoport utolsó körébe, hétfőn pedig az egymás elleni meccsükön eldőlt, ebben a sorrendben mennek tovább az első tizenhat közé. Este azonban még minden lehetséges volt. A spanyolok és a portugálok lépéselőnybe kerültek az első két kör után, ám elméletileg még az utóbbi csapattal játszó Iránnak is megvolt az esélye arra, hogy elérje a második helyet. Marokkó már biztosan kiesett. Ehhez képest Marokkó majdnem megverte Spanyolországot, Iránnak pedig volt esélye Portugália ellen. De nem, végül versenyben maradtak a "nagyok".

hvg.hu Sport

Németország – Svédország 2-1

Az F csoport mind a négy csapata pályára lép ma az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon, és megkezdődik a második kör a G csoportban is. Belgium és Mexikó nagy lépést tett a továbbjutás felé, a németek a versenyben maradásért harcoltak az utolsó pillanatig, és győztek!

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk