Bejelentkezés  

Üvegdarabok kerülhettek a Penny által árult egyik fűszerbe

Visszahívja a kereskedelmi forgalomból a Penny Market által árusított fűszerkeverékét a német Teuto Markenvertrieb GmbH. A cég szerint üvegdarabok kerülhettek a fűszerbe a hibás darálófejből.

hvg.hu

A BMW-nél is beütött a baj: motorhibás 500 ezer autójuk

A BMW-nél is beütött a baj: motorhibás 500 ezer autójuk

A német prémium márka háromliteres, hathengeres motorjainál találtak problémát.

hvg.hu

Kemény számok: csak idén 11 millió amerikai autót hívtak már vissza

Kemény számok: csak idén 11 millió amerikai autót hívtak már vissza

Az USA-ban ebben a kérdésben sem titkolódznak, nyilvánosak a visszahívások. Európában sok gyártó nem veri nagy dobra, ha nem tervezett, de kötelező tömeges szervizre kényszerül.

hvg.hu

Több ezer Toyotát hívnak vissza Magyarországon

Több ezer Toyotát hívnak vissza Magyarországon

A japán Toyota járműgyártó szerdán bejelentette, hogy világszerte 6,39 millió autót hív vissza különböző technikai problémák miatt. A visszahívás Magyarországon legalább 6400 autót, többségében Yarist érint.

MTI

Öt probléma miatt 6,4 millió Toyotát hívnak vissza

Öt különféle probléma miatt hívnak vissza 6,4 millió Toyotát, bár az autógyár azt mondja, a rendellenességek miatti balesetekről vagy sérültekről nincs tudomása.

MTI

Visszahívások: "az Aston Martin bűnbakot keresett"

Visszahívások: "az Aston Martin bűnbakot keresett"

A kínai állami sajtó és közösségi média szerint az Aston Martin bűnbakot keresett, amikor kínai beszállítóját tette kizárólagos felelőssé luxusautóinak nemrégiben történt tömeges visszahívása miatt.

MTI

17 ezer autó visszahívására kényszerül az Aston Martin

Több mint 17 és félezer gépjárművet kénytelen visszahívni világszerte a brit Aston Martin, egy kínai beszállítója ugyanis gyenge minőségű műanyagot küldött a gyárnak. A hírről a sina.com kínai internetes hírportál számol be a luxusautó-gyártó szerdai bejelentését követően.

MTI

Eltörik az Aston Martinok gázpedálja

Eltörik az Aston Martinok gázpedálja

Visszahívási akciót kénytelen lebonyolítani az Aston Martin az Egyesült Államokban, ugyanis a brit presztízsmárka bizonyos típusaiban törékenynek bizonyult a gázpedál.

hvg.hu

Példátlan méretű visszahívási akciót rendelt el a Suzuki

Kétszázezer motort érint a Suzuki visszahívási akciója, ezúttal a GSX-R-ek fékrendszere a gyenge pont - írja a Motorrevü.

hvg.hu

Rossz ABS miatt 188 ezer Nissant hívnak vissza

A Nissan 188 ezer SUV gépkocsit hív vissza világszerte, többségüket az Egyesült Államokban, az ABS fékrendszert szabályozó szoftver frissítésére.

MTI

910 ezer Nissant hívnak vissza

A Nissan csaknam 910 ezer autót hív vissza, túlnyomó többségét Japánban.

MTI

Magyar–litván–azeri botrány: tagadva erősít meg a külügy

Formális közvetítés nem volt, de kértünk segítséget – így magyarázza a külügyi tárca azt a felvételt, amelyen két litván diplomata értékeli Budapest kísérleteit arra, hogy partnerei megpróbálják kibékíteni az azeri baltás gyilkos elengedésén felháborodott Örményországot. A külügy szerint semmi különös nem történt, a litvánok beszélgetésének lehallgatásáért sem kell aggódni.

Majdnem egymillió Toyotát hívnak vissza Amerikában

Csaknem 900 ezer gépkocsit hív vissza a Toyota javításra az Egyesült Államokban és Kanadában, mert a kocsik meghibásodhatnak. Az érintett autókat előző augusztusban egyszer már visszahívták, de a Toyota mérnökei szerint akkor mégse sikerült megoldani egy problémát.

MTI

Yarisokat hív vissza a Toyota, a szervóval lehet baj

Világszerte 185 ezer autót hív vissza a Toyota az elektromos szervókormány lehetséges meghibásodása miatt.

MTI

Közel negyedmillió autót hív vissza a Toyota

A Toyota világszerte 242 ezer gépkocsit hív vissza javításra, mert egy alkatrészhiba miatt esetleg késve jelentkezik a fékhatás - közölte szerdán a világ legnagyobb gépkocsigyára.

MTI

Visszahívások: minden márkának megvan a maga keresztje

Visszahívások: minden márkának megvan a maga keresztje

Az autóipar legnagyobb visszahívási akciói azt mutatják, hogy még a vadiúj autókban sem bízhatunk vakon, akár a féklámpával is gond lehet egyes modellekben, és olyan is előfordult már, hogy a kocsi magától hátramenetbe kapcsol. Íme a tíz legnagyobb autógyár feketelistájának második része.

hvg.hu

200 ezernél több autót hív vissza a BMW javításra

A BMW 220 ezer autót hív vissza a 3-as sorozatból a légzsák javítására - közölte a konszern szóvivője a dpa hírügynökség megkeresésére kedden.

MTI

Kecskeméten gyártott autókat is visszahív a Mercedes

Extrafelszereltséggel gyártott B osztályú személygépkocsikat hív vissza hibajavításra a márkaszervizeken keresztül a Mercedes-Benz - mondta a Mercedes-Benz Hungária Kft. marketing- és PR-vezetője pénteken az MTI-nek.

MTI

3,4 millió autót hívnak vissza hibás légzsákok miatt

3,4 millió autót hívnak vissza hibás légzsákok miatt

A Toyota, a Honda, a Nissan és a Mazda is érintett abban a több mint hárommilliós visszahívásban, amelyet csütörtökön rendeltek el.

hvg.hu

Közel 2 millió kocsit hív vissza a Kia–Hyundai

Közel 2 millió kocsit hív vissza a Kia–Hyundai

A dél-koreai páros 1.8 millió autóját kénytelen visszahívni javításra, mert egy kapcsoló hibája miatt nem mindig működik a féklámpa egyes modellekben.

hvg.hu
1237

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X