MTI Vállalkozás

A Magyar Telekom lesz a vizes vébé főtámogatója

A Magyar Telekom lesz a jövő évi vizes világbajnokság főtámogatója; az erről szóló szándéknyilatkozatot alá is írta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke, valamint Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

hvg.hu Sport

Orbán kezet csókolt Hosszú Katinkának - videó

"Aranyos Katinka" - ezzel a megjegyzéssel tették közzé a Facebookon azt a videót, amelyen Orbán Viktor gratulál kézcsókkal a 200 méter után 400 méter vegyesen is aranyérmet szerzett Hosszú Katinkának a kazanyi vébén.

MTI Sport

Világcsúcs-esőt hozott az orosz vizes vébé

Nyolc egyéni és négy váltóvilágrekordot állítottak fel a nagymedencés úszók az oroszországi vizes világbajnokság eddigi hét napján, és már a vasárnapi befejezőnap előtt megduplázták az előző, 2013-as barcelonai vb csúcs-termését, ahol hat leget rögzíthettek a statisztikusok.

hvg.hu Sport

A Dunába is ugranak majd a budapesti vizes vébén

Már jövőre bemutatkozik Budapesten a 2017-es budapesti vizes vébén szereplő óriástoronyugrás, amelyben egy speciális medencébe ugranak majd a sportolók a Dunában - az ugrások felvételekor pedig szinte az egész panoráma is látszani fog a Parlamenttel és a Halászbástyával - közölte Gyárfás Tamás, a FINA nemzetközi úszószövetség alelnöke.

MTI Sport

Demcsák Zsuzsát nagyon megdicsérte Gyárfás Tamás

Nagy sikert aratott a 2017-es vizes vébé előkészületeiről tartott magyar prezentáció a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) kazanyi ülésén – közölte a Magyar Úszószövetség. Gyárfás Tamás, aki FINA-alelnökként most a hallgatóság tagja volt, még Demcsák Zsuzsát, a prezentáció angol hangját is méltatta.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk
Véget ér a Papa focija

Véget ér a Papa focija

Hosszú agóniát követően elköszön a modern futball legérdekesebb betege. Ő ugyan nem beszél róla, rajta kívül azonban mindenki érteni véli, mi történt egy felülmúlhatatlannak tűnő edzői pályafutással.