MTI Vállalkozás

A Magyar Telekom lesz a vizes vébé főtámogatója

A Magyar Telekom lesz a jövő évi vizes világbajnokság főtámogatója; az erről szóló szándéknyilatkozatot alá is írta Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke, valamint Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

hvg.hu Sport

Orbán kezet csókolt Hosszú Katinkának - videó

"Aranyos Katinka" - ezzel a megjegyzéssel tették közzé a Facebookon azt a videót, amelyen Orbán Viktor gratulál kézcsókkal a 200 méter után 400 méter vegyesen is aranyérmet szerzett Hosszú Katinkának a kazanyi vébén.

MTI Sport

Világcsúcs-esőt hozott az orosz vizes vébé

Nyolc egyéni és négy váltóvilágrekordot állítottak fel a nagymedencés úszók az oroszországi vizes világbajnokság eddigi hét napján, és már a vasárnapi befejezőnap előtt megduplázták az előző, 2013-as barcelonai vb csúcs-termését, ahol hat leget rögzíthettek a statisztikusok.

hvg.hu Sport

A Dunába is ugranak majd a budapesti vizes vébén

Már jövőre bemutatkozik Budapesten a 2017-es budapesti vizes vébén szereplő óriástoronyugrás, amelyben egy speciális medencébe ugranak majd a sportolók a Dunában - az ugrások felvételekor pedig szinte az egész panoráma is látszani fog a Parlamenttel és a Halászbástyával - közölte Gyárfás Tamás, a FINA nemzetközi úszószövetség alelnöke.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk