hvg.hu Sport

A Dunába is ugranak majd a budapesti vizes vébén

Már jövőre bemutatkozik Budapesten a 2017-es budapesti vizes vébén szereplő óriástoronyugrás, amelyben egy speciális medencébe ugranak majd a sportolók a Dunában - az ugrások felvételekor pedig szinte az egész panoráma is látszani fog a Parlamenttel és a Halászbástyával - közölte Gyárfás Tamás, a FINA nemzetközi úszószövetség alelnöke.

MTI Sport

Demcsák Zsuzsát nagyon megdicsérte Gyárfás Tamás

Nagy sikert aratott a 2017-es vizes vébé előkészületeiről tartott magyar prezentáció a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) kazanyi ülésén – közölte a Magyar Úszószövetség. Gyárfás Tamás, aki FINA-alelnökként most a hallgatóság tagja volt, még Demcsák Zsuzsát, a prezentáció angol hangját is méltatta.

MTI Sport

Gyurta Dániel öccse kiesett a vizes vébén

Szerény magyar úszóeredmények születtek a barcelonai vizes világbajnokság utolsó előtti napjának délelőttjén, a szombati előfutamról nem jutott tovább 50 méter háton Bernek Péter, s ugyanígy járt 1500 méter férfi gyorson Kis Gergő és Gyurta Gergely is.

MTI Sport

Cseh, Hosszú és Jakabos is döntőbe jutott Barcelonában

Cseh László 200 méter vegyesen a harmadik, 200 méter pillangón Hosszú Katinka szintén harmadik, Jakabos Zsuzsanna pedig a hatodik idővel jutott döntőbe a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek szerdai napján.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk