MTI Sport

Elárulták, mennyibe fájhat a budapesti vizes vb

Az uszoda 21,4 milliárd forintba fog kerülni, ezen felül az összes tervezési költség 1,5 milliárd forint. Az ideiglenes lelátónak, az árvízvédelmi gátnak, a csatornavédelemnek a költsége, az épület visszaigazításának és a bontások költsége pedig összesen 14 milliárd forint lesz. Van egy tartalék keret is, ez 1,8 milliárd forint. Mindez együtt 49 milliárd forint.

hvg.hu Sport

Máris a duplájába kerül a vizes vb

A korábbi 24,5 milliárd forint helyett egy új kormányhatározat 49 milliárd forintot rendel a vizes vb-hez kapcsolódó fejlesztési feladatokhoz. A Fővárosi Közgyűlés a sporteseményhez kapcsolódó grandiózus tervekre bólintott rá szerdán: lenne például gyalogoshíd a Margitsziget és a pesti oldal között.

MTI / hvg.hu Itthon

Már 2017-ben vizes vébét rendez Budapest

Budapest rendezi meg a 2017-es vizes vb-t, amelytől Mexikó visszalépett. Budapest a 2021-es vébé rendezését is elnyerte már, de arra most új pályázatot írnak ki.

Simon Andrea Sport

Hosszú Katinka: "Igyekeztem nem lihegni, pedig majdnem hánytam"

Ő a magyar úszósport első női háromszoros világbajnoka és az első olyan versenyző, aki mindhárom vegyes számban egy időben tartja a rövidpályás világcsúcsot. Kétszer állt már föl a padlóról, míg idáig eljutott. Interjú.

MTI Kult

Másfél millió nézőt hoztak Benedekék a köztévének

A magyar közönség több mint fele nézett bele hosszabb-rövidebb időre az M1 és M2 közvetítéseibe a vasárnap véget ért barcelonai vizes világbajnokság alatt, a Magyarország-Montenegró férfi vízilabda döntőt pedig közel másfél millióan követték - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Nielsen Közönségmérés adataira hivatkozva hétfőn.

MTI Sport

"Katinka csodaszámba megy" – az úszókapitány nagyon elégedett

Minden idők egyik legsikeresebb vizes világbajnokságát zárta a magyar úszócsapat a katalán fővárosban vasárnap, ahol a versenyzők összesen öt érmet – három aranyat, egy ezüstöt és egy bronzot – szereztek, emellett hét országos csúcsot, s egy Európa-rekordot is felállítottak, továbbá több értékes döntős helyezést is kiérdemeltek.

MTI Sport

Benedek elárulta, mi döntött a magyarok javára

Benedek Tibor szövetségi kapitány szerint a csapatszellem révén diadalmaskodott Barcelonában a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a szombat esti döntőben 8-7-re legyűrte Montenegró legjobbjait, és világbajnoki címet szerzett.

MTI Sport

"Adjatok egy pofont, hadd ébredjek fel" - így örült a Benedek-csapat

Világbajnok lett a magyar férfi vízilabda-válogatott szombat este a Barcelonában zajló vizes vb-n. Magyarország hat ezüst- és egy bronzérem mellett 1973 és 2003 után harmadik aranyát szerezte meg a vb-k történetében, és ezzel a legeredményesebb nemzetté vált az olaszokat megelőzve. A magyarok legutóbb 2007-ben állhattak dobogóra, akkor a második helyen végeztek.

Iliás Katalin (szerkesztő) Nagyítás

Vizes vb: feszülő izmok, magyar sikerek – Nagyítás-fotógaléria

Az elrugaszkodás pillanata, egy magabiztos mosoly, egy kósza gondolat a víztükör felé repülve vagy a többéves kemény felkészülés? A vizes sportok legjobbjai vívják harcukat Barcelonában július 19. és augusztus 4. között. A világbajnoki cím receptjét nem tudjuk, de legalább magyar sikernek már örülhetünk. Elkapott pillanatok.

MTI Sport

Vizes vb: Gyurta, Cseh, Hosszú és Jakabos is úszik ma este

Négy magyar szállt medencébe a barcelonai vizes világbajnokság úszóversenyeinek ötödik napján délelőtt, s hárman – Gyurta Dániel 200 m mellen, Bernek Péter és Balog Gábor pedig 200 m háton – tovább is jutottak a selejtezőből a legjobb tizenhat közé. Verrasztó Evelyn kevéssel ugyan, de kiszorult az esti elődöntőből 100 m gyorson.

1
4 5 6 7 8 9 10

A címlapról ajánljuk