Stemler Miklós Vélemény

Egyetlen reményünk a világvége

Miközben a jelenlegi rezsim emberei az ország következetes legatyásítása után még a fekáliára is igényt tartanak, az úgynevezett ellenzék teszi a dolgát: agyatlanul zsidózik, ostobaságokkal foglalkozik, és legfőképpen hisztizik. Lassan jöhetne a világvége.

hvg.hu Itthon

Török Gábor: Mesterházy ma Orbán 89-es taktikáját követte

A mai politikai rendezvény, ahol együtt szerepelt a szocialista párt elnöke, az ország volt miniszterelnöke és a Fidesz frakcióvezetője, kivételesen tanulságos esettanulmánya volt annak, hogy miképpen lehet egészen másképp beszélni ugyanarról - írja blogjában Török Gábor politikai elemző a vasárnapi náciellenes tüntetésről.

MTI Itthon

Vona szerint a Jobbik megsemmisítése a cél

Nyilvánvalóvá vált, hogy nagykoalíciós egység jött létre a Jobbik "megsemmisítésére", mondta a jobbikos pártelnök azok után, hogy a Fidesz, az MSZP és az Együtt 2014 képviseltette magát a Kossuth téri náciellenes tüntetésen..

hvg.hu Itthon

"A fasizmus egy vírus, és a Jobbik a vírusgazda" - tüntetés a Kossuth téren

Több tízezer ember gyűlt össze a fővárosi Kossuth téren a Tömegtüntetés a nácizmus ellen című demonstráción. Maroknyi ellentüntető volt a téren. Azért jöttünk ide, hogy táblát akasszunk a gonoszság nyakába – mondta a politikusok közül elsőként színpadra álló Rogán Antal. Bajnai Gordon is beszélt, ő leszögezte: a nácik ellen bárkivel, velük azonban a hatalomért sosem szabad összefogni. Az MSZP-elnök Mesterházy Attila szerint a nácizmus vírus, de nem csak a Jobbik a vírushordozó.

hvg.hu Itthon

Ha már elkezdte, tovább zsidózik Novák Előd

A nácizmus elleni tüntetés helyszíne lesz a fővárosi Kossuth tér, amelyen a Fidesz és az MSZP is képviselteti magát. A Jobbik szerint sérti az adventet a zsidócsillagos demonstráció.

hvg.hu Itthon

TASZ: nem büntetni kell az antiszemita beszédet

A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet szerint az Országgyűlésben a magyar zsidó képviselők összeírására vonatkozó felszólalásra nem a büntetés a megfelelő reakció, ezért levélben fordult a demokratikus pártok országgyűlési képviselőihez, arra szólítva fel őket, hogy ne támogassák a parlamenti beszéd szabályainak szigorítását.

MTI Világ

Kumin megúszta a legneccesebb témát Amerikában

Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár szerint amerikai külügyminisztériumi tárgyalópartnerei elismerték, hogy a magyar kormány gyorsan reagált a zsidózó jobbikos parlamenti fölszólalására, a választási eljárási törvény pedig szerinte szóba sem került.

MTI Itthon

Gyöngyösi zsidózása ellen beszélt Bölcskei püspök

Gyertyagyújtással tiltakoztak péntek este a debreceni Református Nagytemplom előtt a történelmi egyházak, az önkormányzat, valamint a pártok és a civil szervezetek képviselői a rasszizmus és a gyűlöletkeltés ellen.

hvg.hu/MTI Itthon

Ertsey nagyon átverte Novák Elődöt

A Jobbik lemondásra szólítja fel Ertsey Katalint, mert állítása szerint az LMP-s országgyűlési képviselő Novák Előd Jobbik-alelnök írásbeli kérdésére úgy nyilatkozott, izraeli állampolgársággal is rendelkezik. Novák Előd csütörtöki sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, elfogadhatatlan, hogy az LMP-s politikus eddig ezt "eltitkolta". Ertsey Katalin azonban válaszában azt írta: izraeli-piréz állampolgár és magyar állampolgárságát pénzért vette jelöltsége előtt. Novák Előd később úgy reagált: értette a viccet, de nem szereti.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk