MTI Itthon

DK: a Jobbikot be kell tiltani

A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli Polt Péter legfőbb ügyésztől, hogy kezdeményezze a Jobbik betiltását, a többi parlamenti erőt pedig arra szólítja fel, hogy zárják "politikai karanténba" a pártot - közölte Molnár Csaba, a DK alelnöke keddi sajtótájékoztatóján.

hvg.hu Itthon

Sárga csillagos flashmob lesz a Kossuth téren délután

Flashmobot tartanak civilek kedd délután a Parlament előtt Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamenti zsidózása miatt. Az Élet Menet Alapítvány nevében pedig egy 12 éves általános iskolás ad át Kövér László házelnöknek 386 darab Dávid-csillagot, hogy ossza szét a képviselők között.

hvg.hu Itthon

Gyöngyösi elnézést kér a parlamenti zsidózásért

Közleményt adott ki Gyöngyösi Márton jobbikos parlamenti képviselő tegnap a parlamentben elhangzott, nagy felháborodást keltett kijelentésével kapcsolatban. Mint mondta, félreérthetően fogalmazott, csak a magyar-izraeli kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatára akarta felhívni a figyelmet.

hvg.hu Itthon

"A Jobbik nyíltan felvállalta Hitler örökségét"

A Hit Gyülekezete felszólítja Orbán Viktort és Kövér Lászlót, hogy határozottan lépjenek fel a Gyöngyösi Mártonéhoz hasonló beszédekkel szemben. A jobbikos képviselő összeszámolná, hogy az Országgyűlésben és a kormányban "hány zsidó van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent".

hvg.hu Itthon

Megszámolná a Jobbik a "veszélyes zsidókat" a kormányban

"Itt lenne az ideje a gázai konfliktus kapcsán, hogy felmérjük: a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára" - ezt Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő mondta hétfőn a Parlamentben.

hvg.hu Itthon

"Izzadtságszagú, bunkó" zsidózás a Parlamentben

Pörzse Sándor jobbikos képviselő firtatta az MSZP-s Steiner Pál származását még szeptemberben. Utóbbi "izzadtságszagú bunkóságnak" tartja Pörzse megszólalását - adta hírül az Atv.hu.

Hevesi Flóra Itthon

Varga Béla: aki a zsidókat szolgálja, az zsidó

Továbbra is tagadja Varga Béla Kaliforniában élő borász, vállalkozó, hogy tulajdonosa, számlakezelője lenne a kuruc.info-nak. Fenntartja azonban, hogy a honlap mondanivalójával egyetért, azt népszerűsíti is. A maga részéről perrel fenyegeti a Csatáry László ellen tüntetőket, Áder Jánost pedig zsidóbérencnek tartja.

hvg.hu Itthon

Rémisztő zsidózás a magyar-izraeli meccsen

Fütyültek és ordenáré módon zsidóztak a magyar szurkolók a szerdai magyar-izraeli meccsen a vendégek himnusza közben a Slovensko, do toho! című blog által közzétett videófelvétel szerint.

nyüzsi Nyüzsi

Ergerberger!

Most, hogy Csurka Istvánról kiderült a megdöbbentő igazság, miszerint európailag összeegyeztethetetlen, újabb...

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk