hvg.hu Nagyítás

Állatságok - A majom évétől a kakasig

Hajlamosak voltunk 2016-ot rossz évként elkönyvelni, de szilveszter napján talán megengedhető, hogy a világpolitika vagy a hazai közélet helyett a piti ügyeinkre fittyet hányó állatvilág vidítson fel minket. Galériánkban megdöbbentő vagy épp mókás pillanatokat élhet át, az embert felöklelő bikától a szelfibe tolakodó tevéig. Nagyításunkhoz hasonlóan színes és izgalmas 2017-et kívánunk olvasóinknak is!

MTI Plázs

Kamilla lett a nyíregyházi zsiráfbébi

A Kamilla nevet kapta a nyíregyházi állatkertben november elején született Rothschild-zsiráf, amelyet anyja a tapasztalatlansága miatt nem gondozott, és ezért sokáig kétséges volt, hogy életben marad-e.

MTI Shake

Már megsimogathatták a gondozók a szombaton született nyíregyházi zsiráfot - fotók

Rothschild-zsiráf született hétvégén a Nyíregyházi Állatparkban. A 160 centiméter magas, 50 kilós bika az első borja annak a három tehénből és egy bikából álló tenyészállománynak, amelyet az Európai Fajmegmentési Programban telepítettek Csehországból és Lengyelországból Nyíregyházára. A látogatók is megnézhetik már.

hvg.hu Plázs

Így pancsol a medencében egy zsiráf - fotók

Nem mindennapi látvány: zsiráf látogatott be egy ház udvarára, és ha már ott járt, akkor a medencét sem hagyta ki. (A zsiráfok egyébként nem tudnak úszni, de kutatások bizonyították, hogy ha akarnának képesek lennének rá.)

1 2 3 4
A címlapról ajánljuk