MTI Itthon

Kiesett egy 17 éves lány a másodikról, nyomoznak Zalában

Nyomozás indult Zalaegerszegen, miután egy társasház második emeleti erkélyéről az utcára zuhant és életveszélyesen megsérült egy 17 éves lány - erősítette meg az MTI-nek a Zalai Hírlap információját pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

hvg.hu Gazdaság

Lefilmezte az ablakból lezuhanó cselédet, ahelyett, hogy segített volna

Többemeletnyi zuhanást élt túl Kuvaitban egy etióp háztartási alkalmazott, akinek kétségbeesett vergődését felvette helyi munkaadója. A kuvaiti hatóságok a segítségnyújtás elmulasztása miatt őrizetbe vették a felvétel készítőjét. Az eset a komoly felháborodás mellett ismét felhívta a figyelmet a szegényebb országokból érkezett munkavállalók kiszolgáltatottságára.

hvg.hu Itthon

Túlélt három emelet zuhanást egy lány Hajdúszoboszlón

Kiesett a harmadikról egy 19 éves lány Hajdúszoboszlón, még kedden. Az RTL Híradó szerint az erkélyről meg akarta nézni, hogy megvan-e még a biciklije, amit az utcán hagyott lelakatolva, de túl mélyen hajolt le. Életveszélyes állapotban vitték kórházba.

hvg.hu Vállalkozás

Hatalmasat koppantak, akik ma a brit reptereken fontot váltottak

Két perc alatt hat százalékot esett mára virradóra a brit font árfolyama az euróval szemben. A drámai zuhanást követően két olyan reptéri pénzváltó is akadt, Nagy-Britanniában, ahol megtörtént az, amire a Brexit legvehemensebb támogatói sem számíthattak. Egy font kevesebbet ért, mint egy euró.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk