hvg.hu Élet+Stílus

A japánok feltalálták az ehető banánhéjat

Egy japán farmon egy speciális fagyasztásos technológiával kifejlesztették az ehető héjjal rendelkező banánt. A Mongee banán héját akkor érdemes elfogyasztani, amikor már megjelentek rajta az első barna pöttyök.

Tóth Sándor Élet+Stílus

Rocáék főznek Elton John Oscar-estjén

Elton John AIDS-alapítványának jótékonysági gálavacsorája a hollywoodi díjkiosztót követő egyik legnépszerűbb esemény immár 26. éve. Az idén a katalán gasztronómia büszkeségeit, a Roca-fivéreket kérte fel az ünnepi menü összeállítására, és ezzel kipöckölte a konyhából Gordon Ramsey-t.

BMW Hungary

Y-akták – A generáció, amely már nem akar birtokolni

Az Y-generáció tagjait, vagyis az úgynevezett milleniálokat már nem hajtja a vágy, hogy anyagi javakat halmozzanak fel. A vásárláshoz – legyen szó ingatlanról, nagy értékű vagyontárgyakról vagy éppen mindennapos fogyasztási termékekről – hasonlóan viszonyulnak, mint azokhoz a szolgáltatásokhoz, melyek miatt több évszázados iparágak kényszerültek visszavonulót fújni. Lássuk, hogyan fogyaszt ez a nemzedék.

T.S. Élet+Stílus

Magyar BBQ-siker Ausztriában

Két jelentős díjat is begyűjtött a Weissensee-ben rendezett nemzetközi BBQ-versenyen a székesfehérvári/velencei KGB BBQ csapata a múlt hétvégén. Az összetett versenyben bronzérmesek lettek, és ők találtattak a legígéretesebb újonc teamnek.

hvg.hu Élet+Stílus

A zenei ínyencek örömkönnyeket hullathatnak: jön a King Crimson

A tavalyi amerikai koncertkörút után 2018-ban Európában turnézik a King Crimson. Sokak örömére most Budapest is csatlakozik az eddig bejelentett helyszínekhez, hiszen a zenekar Uncertain Times című turnéjának június 29-i állomása nem más lesz, mint a Müpa hangversenyterme.

1 2 3 4 5 6 7
2456

A címlapról ajánljuk