hvg.hu Élet+Stílus

Meghalt Pete Burns, az agyonműtött arcú énekes

Menedzsere megerősítette a Dead Or Alive együttes énekesének halálhírét. Az 57 éves Pete Burns szívmegállás miatt hunyt el vasárnap. Az utóbbi években inkább valóságshow-kban szerepelt, valamint olyan műsorokban, amelyek elrontott plasztikai műtétekről szóltak. Neki is volt ugyanis jónéhány.

Tóth Sándor Kult

Dalí szakácskönyve: erotikával fűszerezett receptek

Újra megjelent a szürrealista művész minden tekintetben könyvritkaságnak számító, saját maga illusztrálta recepttára. A kiadványnak egyelőre nincs magyar változata, így a zseniális alkotó rajongói egyelőre csak reménykedhetnek, a különleges könyvre nálunk is felfigyelnek az illetékesek.

hvg.hu Élet+Stílus

Fotók: itt az élő testépítő Barbie baba

A 20 éves erőemelőbajnok, orosz Julia Vins az Instagram legújabb sztárja, aki egészen új értelmet ad a közhelynek, miszerint az orosz nők szépek, bájuk és törékenységük pedig sok-sok erőt rejt.

hvg.hu Élet+Stílus

WHO: Mostantól a szingliség is meddőségnek számít

Különös történet a meddőség definíciójának átszabása, mert ez az első alkalom, hogy az egészségügyi kérdésekben irányadó világszervezet szociális, társadalmi kérdésekben is egyértelműen állást foglal. De miért teszi ezt?

MTI Élet+Stílus

Kétszer született meg egy amerikai kislány

Először édesanyja terhességének 23. hetében, majd 12 héttel később is világra jött egy kislány Texasban. Az első megszületésekor daganatot távolítottak el a farokcsontjáról, majd visszahelyezték, hogy tovább fejlődhessen.

CEU Business School

Ez az egyik legnehezebb dolog a családi cégek generációváltásában

A magyar családi vállalkozások és családi vállalatok többsége nagyon izgalmas és kihívásokkal teli időszakot él meg: a közel 20-25 éve megalapított cégek az utódlás problémájával szembesülnek. A kérdés a nem családi cégek esetében sem egyszerű, a családi cégek számára pedig egyenesen az egyik legnagyobb feladat. Főleg akkor, ha első ízben esnek át a generációváltáson, mint jelenleg a legtöbb magyar családi cég.

hvg.hu Élet+Stílus

Nincs mese, világbajnok a csokink

A chocoMe az idén megszerezte második aranyérmét a legrangosabb nemzetközi szakmai verseny döntőjében, a londoni International Chocolate Awards-on. Ezzel hivatalosan a világ legjobb magvas tejcsokoládés drazséja címet nyerte el.

hvg.hu Élet+Stílus

Jack, az örök agglegény

Nem állítjuk, hogy 150 éve azon töpreng a világ, ugyan miért nem nősült meg soha Jasper Newton Daniel. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy aki annyira tudta élvezni az életet, mint ő, egyszer sem esett igazán szerelembe. Vagy mégis?

1 2 3 4 5 6 7
2229
A címlapról ajánljuk