HVG Extra Pszichológia

Hogyan lesz a nőből anya?

A szülésre felkészülés az eseményen túl a szülői szerepre hangolódás is: nemcsak a kiságynak kell helyet találni a lakásban, hanem egész életünk átrendeződésével számolnunk kell. Anyák napi cikkünkben áttekintjük, hogyan is zajlik az érési folyamat, amelynek eredményeként az anyában létrejön a baba iránti érzelmi elköteleződés.

Hercsel Adél Élet + Stílus

Hús kell, meg paleocsinta: így ártanak a kamudiéták

Csokoládé- vagy káposztaleves-diéta? Vega legyek vagy inkább paleózzak? Zsír vagy olivaolaj? Glutén- vagy a laktózmentes? Megannyi kérdés, és megannyi csodát ígérő módszer és forradalmi újítás cirkulál a fogyókúra- és az étrendpiacon: szinte minden napra jut valami, ami azt ígéri, hogy megváltoztatja az életünket, meggyógyít, és jobb emberré tesz. Holott a valóságban nincsenek csodák: az egészséges és tartós fogyás a rengeteg ígérettel kecsegtető divatdiétákhoz képest viszonylag lassú és küzdelmes folyamat, ami egyben életmódváltást is jelent. Szakemberek segítségével jártunk utána, hogyan különböztessük meg egymástól az átverést és a valóban bevált, egészséges módszereket.

Haulitus Anikó Élet + Stílus

Tökéletes fogások wokban – recept

Ha gyorsan szeretnénk valami finomat, és ráadásul még egészségeset is összedobni, akkor legjobb, ha egy wokban elkészíthető fogást választunk. Ilyenkor tavasszal dúskálhatunk a zöldségekben, amelyek a wokban garantáltan zamatosak, ropogósak lesznek. Lássuk, mit tud ez az ázsiai csodaedény.

hvg.hu Élet + Stílus

Ki lesz a bor ász?

Pénteken este kiderül, kit tartanak maguk közül a legjobbnak a határokon innen s túl a borászok. A Borászok Borásza szakmai díjat tizedik alkalommal osztják ki.

Jobline.hu

Tényleg számít a munkatapasztalat?

„Legalább 3 éves hasonló munkakörben szerzett tapasztalat” – kis túlzással nincs olyan álláshirdetés, melyben ne szerepelne ilyen, vagy ehhez hasonló mondat. Még akkor sem, ha pusztán egy szimpla asszisztensi munkakört pályázunk meg, és nem rögtön Business Developer Managernek akarunk jelentkezni az értékesítés területén. Lehet, hogy a munkáltatókra ráfér némi paradigmaváltás?

-k- Élet + Stílus

Sörparadicsom

133 száraz nap. Ennyi maradna az évből annak a sörisszának, aki minden nap másfajta különleges belga sört szeretne megkóstolni – idehaza. Nem egy rossz arány. Lehet ismételni, és gyónni.

1 2 3 4 5 6 7
2174
A címlapról ajánljuk