Jobline.hu

Ha ezt a 17 pontot betartod, a fejvadászok garantáltan megtalálják a profilodat a LinkedInen

Amikor éppen nem keresel munkát, könnyen elhanyagolhatod a LinkedIn profilodat. Ugyan továbbra is építhetsz kapcsolatokat, szerezhetsz kontaktokat, és elfogadhatsz ismerősi felkéréseket, de ennél többre nem igazán futja. De mi lesz akkor, ha szükséged lesz erre a platformra? A LinkedIn profilodnak ugyanúgy elkel néha egy alapos tatarozás, mint az önéletrajzodnak. A The Muse szakértői olyan tanácsokat adnak, melyek betartásával a LinkedIn profilod többé nem maradhat észrevétlen a toborzók körében.

hvg.hu Élet+Stílus

Felvidéki borköztársaság

Dübörög a fesztiválszezon, nehéz a nagyok között feltűnni-kitűnni egy eseménynek, pláne a határon túl. De szerintünk ez most ilyen: autentista borfesztivál Kürtön.

Iklódi Dóra Élet+Stílus

Nem kell félni a zöldtől – Budapestre ért a juice-forradalom

Egyre több kávézóban, pékségben találkozhatunk a csinos kis üvegekbe töltött, hol zöld, hol piros, hol sárga juice-okkal. A hidegen préselt, egészséges leveket azok is könnyen beilleszthetik az életükbe, akik a kapkodós hétköznapok közepette szeretnének egészséges táplálékhoz jutni. A legjobb helyeket teszteltük.

HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin

Ön is szélmalomharcot vív a testével? A legtöbb fogyókúra hizlal

Korunk rögeszméjévé vált a testi szépség. A vékony és karbantartott test jóval többet jelképez, mint egészséget: lényegében a társadalmi sikeresség kulcsának tartjuk. A legtöbb ember számára e testideál azonban elérhetetlen, ami mélységes frusztrációt okoz, akár a teljesen normális súlyúaknak is.

hvg.hu Élet+Stílus

Nem macska, nem medve, inkább plüssállat: Nyíregyházáról jött a napi cuki – fotó

Vörös macskamedvék születtek a Nyíregyházi Állatparkban. Az öthetes nőstény ikerpárt szerdán mutatták be. Nagyon érzékeny állatokról van szó, nagyon kevés él már belőlük, kis pandaként is emlegetik őket. Úgy másznak fára, mint a macskák, a mellső végtagjukon lévő hat ujjuk segítségével pedig könnyen le tudják szakítani a bambuszhajtásokat.

T.S. Élet+Stílus

Költők a konyhában

Irodalom és gasztronómia - ez a kapcsolat inspirálta a Gourmand World Cookbook 2016 nemzetközi könyvdíj nyertesét. Francisco Fantini újságíró a szerzője a Cocina poética de Chile – Chile költői konyhája című kötetnek, amely a zsűri döntése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

T.S. Élet+Stílus

Titokzatos krumpliarcok – recept

Trendi a fekete. Nem a kifutón, hanem a konyhában. A két Michelin-csillagos spanyol séf, Dani García is meglepte a vendégeit. Ennél sötétebb már aligha lehetne a tányérja. Megnéztük, mit főzött ki.

HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin

Cicaharc: miért küzdenek a nők egymással?

„A szomszédasszonyom lefogyott, rengeteg ruhája nagy lett rá, és nekem adta őket, hogy kezdjek velük valamit. Ne hozzak be neked belőlük?” – kérdi az asszisztenslány a kolléganőjétől, természetesen jóképű csoportvezetőjük füle hallatára. „Nincs egy rongyod se, és kövér is vagy” – valójában ez a kedvesnek álcázott ajánlatban rejlő üzenet, és résen kell lenni ahhoz, hogy egyszerre két fronton is helytálljon az ember (nő) a helyes válasszal. Szvetelszky Zsuzsa szociálpszichológus írása.

1 2 3 4 5 6 7
2203
A címlapról ajánljuk