HVG Extra Pszichológia Pszichológia magazin

Bevallja, hány szexpartnere volt? Ha hiszi, ha nem, ez közügy

Egyre több kutató foglalkozik a szociális hálózatoknak azzal a speciális formájával, amely a szexuális viszonyba keveredett partnerek „térképét” rajzolja fel. Az efféle kutatásból sokat lehet megtudni a nemi úton terjedő betegségek elharapózásáról, illetve a segíthet a megelőzésben is.

Simon István Élet+Stílus

A herceg, aki a kétfejű sassal száguldozik

A Habsburg család ezeréves, kétfejű sasos címerét választotta ismertetőjeléül autóversenyzői karrierjéhez a 20 éves Ferdinand Habsburg. A Forma-1 egyik előszobájának tartott F3 Európa-bajnokságban száguldozó pilótát a Hungaroringen kérdeztük Niki Laudáról, a magyar kapcsolatokról és a "Győzni mindenáron!" filozófiájáról.

B. Zs. Élet+Stílus

Körbenéztünk, és nagyon irigyeljük a burgenlandiakat

Dél-Burgenland nem a leglátogatottabb ausztriai régió ugyan, de egy pihentető nyaralásra nehezen tudnánk jobb helyszínt találni a közelben. Ráadásul a kevesebb turistának köszönhetően sokkal szembetűnőbbek azok az apró különbségek, amelyek nem csak földrajzilag választanak el minket Ausztriától – legyen szó vendéglátásról, közlekedéskultúráról vagy akár bioenergiáról.

hvg.hu Élet+Stílus

Elfújta a szél az időjárás-jelentőt, röhögésben tört ki a stáb – videó

Nagyon mókásra sikeredett az írországi TV3 Ireland AM című ébresztőműsorának 7 órás időjárás-jelentése. A külső helyszínről, esernyő alól bejelentkező Deric Ó h'Artagáint egyszerűen elfújta a szél a kissé zord írországi nyári időben. Mivel eltűnt pár pillanatra a képernyőről, visszakapcsoltak a stúdióba, ott viszont nem tudtak megszólalni a nevetéstől a műsorvezetők. A nézők ezután újra láthatták az időjárás-jelentőt, kezében a kifordult esernyővel, de most meg ő nem tudta folytatni a nevetéstől. Valószínűleg mindenki jól szórakozott, aki látta péntek reggel a produkciót.

Czeglédi Fanni Élet+Stílus

Elsőre sokan felhördültek, de az egynapos szülés alapötlete nem rossz

Minden szülés más, ezért fontos lenne a választás szabadsága: ha történetesen minden rendben, az anyák hagyhassák el a kórházat újszülöttjükkel már 24 óra után. Ha pedig a kórház jelenti nekik a biztonságot, akkor maradhassanak tovább. Végre egy valós igény találkozhat a törvényalkotói szándékkal.

Tóth Sándor Élet+Stílus

Opera a pohárban

A pécsi operafesztiválon vendégszereplő Plácido Domingo főként a nagy operaszínházak ünnepelt művészeként ismert, kevesen tudják róla, hogy több étterem tulajdonosa. Szívesen kóstolja és fogyasztja a jó borokat és ételeket. S most már saját bora is van Magyarországon.

hvg.hu Élet+Stílus

Trendi a fröccskoktél

Kisfröccs, nagyfröccs, házmester, maflás és még vagy tucatnyi spriccer kerülhet a poharakba, attól függően, mennyi a szóda-bor aránya. De ha igazán menők akarunk lenni, az idén nyáron fröccskoktélozunk.

MTI Élet+Stílus

Madridra figyel tíz napig a melegvilág, ma indul a World Pride

Kétévente rendeznek World Pride-ot, most Madrid lesz a házigazda. A városháza homlokzatára óriási szivárványszínű zászlót tűznek ki. A rendezvényt a spanyol királyi pár is támogatja. Az ígéretek szerint kétezer rendőr lesz az utcákon. Szinte tele vannak a szállodák, Madrid több száz millió eurós bevételre számíthat.

hvg.hu Élet+Stílus

Ön tudja, mi teszi boldoggá a férfiakat?

Milyen értékek fontosak egy férfi életében? Mi tesz boldoggá egy pasit? Mik számára a legfontosabb pillanatok? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tettek fel 18-59 év közötti férfiaknak egy kutatásban.

Tóth Sándor Élet+Stílus

A Meki házhoz megy

Az USA-ban már 1993 óta elérhető, számos ázsiai, közel-keleti, latin-amerikai országban, Ausztráliában és Dél-Afrikában is sikeresen működik a McDelivery. Európában még viszonylag újdonságnak számít.

hvg.hu Élet+Stílus

Pipacs1 – a szupermeggy

Mit nekünk goji bogyó, acaí, gránátalma. Csupa betolakodó, miközben van saját igazi magyar superfoodunk. Bocsánat, szuperétkünk. Egy különleges meggyfajta, gyönyörű névvel.

1 2 3 4 5 6 7
2333
A címlapról ajánljuk