-gy- Élet+Stílus

A juhfark ünnepe

Kiteljesedő kaland vagy tartós siker, szépen ívelő fejlődés? Többek között ezt is taglalják jeles borszakértők egy workshop keretében a szeptember 23-ai II. Somlói Juhfark Ünnepen, ahol 14 pince 26 juhfarkját kóstolhatják a borkedvelők.

T.S. Élet+Stílus

Füstös magyar virtus

Kétszer is meg kellett néznünk a ponttáblázatot, hogy higgyünk a szemünknek: két díjat is hazahoztak a magyarok múlt hét végén a szlovéniai Medvodéban 28 csapat részvételével megrendezett BBQ Openről.

hvg.hu Élet+Stílus

Ismert gyerekmesében bukkant fel egy pénisz

Eltávolította kínálatából a Netflix a Maja, a méhecske című animációs sorozat egyik epizódját, miután az egyik néző édesanyja felhívta a figyelmet az egyik jelenetben szereplő péniszre.

-izsák- Élet+Stílus

A drága, a finom és az egészséges – vásárfia

Közel ezer kiállító állt glédába a 78. OMÉK-on (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár) a Hungexpo és a Kincsem Park területén. A lovas produkciókat és a traktorokat ezúttal kihagytuk, és inkább gasztróztunk.

hvg.hu Élet+Stílus

Egy hétvégére beköltözik Finnország a Bartók Béla útra

Szeptember 22. és 24. között tartják az idei Eleven Ősz fesztivált, és egy hétvégére a finn gasztronómiáé, kultúráé és életérzésé Budapest kulturális főutcája – de még mobilszaunát is felállítanak a Gárdonyi téren és Nokia-kiállítás is lesz.

1 2 3 4 5 6 7
2379

A címlapról ajánljuk