Balla István Élet+Stílus

Csépe Valéria: El akarjuk érni, hogy a pedagógus tanítson, és ne leadjon

Az új alaptanterv kidolgozását miniszteri biztosként felügyelő – oktatási szakemberként és nagyszülőként is érintett – Csépe Valéria azt szeretné elérni, hogy a gyerekek és a pedagógusok is jól érezzék magukat az iskolában. Mint mondja, nincs céldátuma a Nat elkészülésének, és nem ő dönt, hogy 8 vagy 9 évfolyamos lesz-e az alapképzés. Interjú.

MTI Élet+Stílus

Nem engedték repülőre szállni a cicanadrágos tiniket

Nem engedtek fel két tinédzser lányt a United Airlines egyik járatára vasárnap, mert speciális utasként a fiatalok nem tartották be a rájuk vonatkozó öltözködési előírásokat – közölte a légitársaság szóvivője, miután az eset nagy visszhangot váltott ki a közösségi médiában.

Remifemin Plus

10 + 1 mítosz a nőiségről és a változókorról

Az anyák lányaiknak nem csak genetikai örökségüket, de a családi legendárium nőiséggel kapcsolatos történeteit is továbbadják. Gyakran mesélnek arról, milyen a szülés, hogyan lehet kibírni a klimaxot stb. Az így keletkező mítoszok azonban néha tévhiteken alapulnak.

Proktis-M

Fáj, ciki és megítélnek érte... tévhitek egy fontos vizsgálat körül

Halogatjuk a szűréseket, a népesség jelentős része pedig egyáltalán nem kezelteti magát. A megelőzéssel foglalkozóknak nincs könnyű dolga idehaza, ha orvosi vizsgálatra küldenének minket. Ugyanez családtagjainkról is elmondható. – Jó-jó, majd elmegyek… – rázzuk le őket, valahányszor aggódni kezdenek értünk.

hvg.hu Élet+Stílus

Egy kíváncsi kislány mindenkit megnevettetett a pápa puszija után – videó

Egy hároméves amerikai kislány, Shirley találkozott a pápával szerdán Rómában. A szülei vitték oda a katolikus egyházfőhöz, akitől kapott egy puszit. A gyermek pedig a kedves üdvözlésért cserébe lekapta Ferenc pápa fejéről a pileólusát. Mindenki jót nevetett a jeleneten, köztük az egyházfő is, aki aztán visszavette a fejfedőjét Shirley-től. A kislány olasz nagypapája videózta le unokája első és egyben nagyon mókás találkozását a pápával.

Balla István Kult

Elképesztő indulatokat gerjesztett a „fütyis színező”

Megjelent egy fura színező füzet, amely elvileg a kisgyerekek szexuális felvilágosítását célozza (ha, enyhén szólva, nem is túl szerencsésen). Nem tankönyv, nem kötelező, boltban árulják. Sokan mégis fideszes/ballibsi mételyt, vagy a sátán művét látják bele a kiadványba.

1 2 3 4 5 6 7
2287
A címlapról ajánljuk