Top témák  • 

"Brutális butaságokat írnak" – Tarlós megszólalt a Vígszínház-ügyben

Tarlós István nem gondolja úgy, hogy állást kéne foglalnia abban a kérdésben, ki érdemli meg jobban, hogy vezesse a Vígszínházat. A főpolgármester Eszenyi Enikőt és Balázs Pétert is kedveli. Azt pedig szerinte csak kitaláció, hogy ő szólította fel Balázst arra, hogy pályázzon az igazgatói posztra. A városvezető mindezekről az ATV Szabad szemmel című műsorában beszélt.

2013. október 09., szerda, 13:18

„A turizmus iránt érzett őszinte utálatom inspirált”

Ulrich Seidl szikár képvilágú, kegyetlenül őszinte hangvételű filmekben beszél az osztrák társadalom és az egész emberiség lelki-testi nyavalyáiról. Paradicsom-trilógiája befejező részét, A remény paradicsomát már játsszák a hazai mozik. Többek közt a globalizációról, a turizmusról és arról kérdeztük a rendezőt, hogy mit csinálnak az osztrák férfiak a pincéikben.

2013. október 09., szerda, 13:00 2 hozzászólás

Isztambulban is Magyar Intézetet nyitnak

Az Isztambulban létesítendő intézet biztosítja a magyar kultúra állandó jelenlétét Törökországban, teret ad az eredmények széles körű bemutatására, hazánk ismertségének kiszélesítésére és a Magyarországról alkotott kép pozitív befolyásolására.

2013. október 09., szerda, 12:51

Megint özönlenek a magyar turisták Horvátországba

Az idén az első kilenc hónapban már több magyar vendéget regisztráltak Horvátországban, mint tavaly egész évben, így a magyar turisztikai adatok a 2008-as szinthez közelítenek.

2013. október 09., szerda, 12:40

Beszélt a színésznő, akit Balázs Péter rúgott ki

Hosszú idő után most először lép budapesti színpadra Huszárik Kata, akit Balázs Péter bocsátott el tavaly a Szolnoki Szigligeti Színházból.

2013. október 09., szerda, 12:33

Németh Kristóf színháza mutat be először volt nemzetis darabot

A Játékszínben mutatják be november 4-én az első olyan darabot, amely az Alföldi Róbert-féle Nemzeti Színházban futott korábban – számolt be a Blikk.

2013. október 09., szerda, 12:04

Hová tűnt Magdi anyus?

Egy kert végében elhelyezett mobil házban töltötte a nyarat Fodor Zsóka, a Barátok közt által híressé vált színésznő.

2013. október 09., szerda, 11:55

Banksy-videón lövik le Dumbót, a kiselefántot

Állítólag Banksy, a New Yorkba áttelepült, máig ismeretlen kilétű brit graffitiművész munkája az a videó, amely nagyjából egy napja került fel a Youtube-ra. A felvétel a háborús amatőr videók mintájára készült, és arról szól, hogy szíriai tüntetők lelőnek egy repülő objektumot. Amiről kiderül, hogy Dumbo, a Disney studió repülő kiselefántja.

2013. október 09., szerda, 11:15

Meghalt a Hungária együttes alapító tagja

69 éves korában meghalt Csomós Péter, a Hungária együttes egyik alapító tagja, énekes-gitáros.

2013. október 09., szerda, 11:09

Gondok vannak az "ízléstelen" észak-koreai síparadicsom körül

Valószínűleg nem készül el időben, vagyis a Koreai Munkáspárt 68. évfordulójáig az a luxus síparadicsom, amelyet Kim Dzsongun álmodott meg.

2013. október 09., szerda, 10:56

A Photoshop még mindig képes sokkolni – itt a bizonyíték

Keira Knightleynak háromszorosára duzzadnak a mellei, Madonna élettelen bőre üdévé válik, Britney Spears mellkasáról eltűnnek a gyanús foltok, Angelina Jolie arcának hamvassága pedig szintén csak rásegítéssel valósul meg. Létezik-e a Photoshop-etika?

2013. október 09., szerda, 10:15

Moszkvában népszerűsítette űrfilmjét Harrison Ford

Legújabb filmjének oroszországi bemutatójára Moszkvába érkezett Harrison Ford amerikai filmszínész. A Végjáték című fantasztikus krimi alapját Orson Scott Gard 1980-as években megjelent Ender's Game című sci-fi regénye adta. A földönkívüli űrbázison játszódó történet főhősét játssza a 71 éves hollywoodi színész.

2013. október 09., szerda, 10:10

Dömsödi azt mondja, kilökte a büfébe Hajdú Pétert

Újabb sztorit közölt a Blikk Dömsödi Gábor nemsokára megjelenő könyvéből, amely szerint egyszer lökdösődésig fajuló vitába keveredett Hajdúval. Azt is közölte, hogy többek között a hvg.hu szerzőjének írt Hajdú Péter-válasz volt az, ami a kitálalásra késztette.

2013. október 09., szerda, 07:40

Fotók: imazászlók a Mount Everest lábánál

Holdbéli táj, imazászlók, oxigénhiány. Nepál-tibeti sorozatunk mostani állomásán a Föld legmagasabb csúcsai közelébe merészkedünk.

2013. október 08., kedd, 22:24 Szóljon hozzá

Mi történt a bajor opera zsidó művészeivel?

Feltárja náci múltját a müncheni Bajor Állami Operaház, a kétéves kutatási projektben az 1933-1963 közötti időszakot vizsgálják meg.

2013. október 08., kedd, 21:14

Tényleg Koós János került a Korrupcióba

Olajszőkítés, autópálya-építés, székházeladás, tendereztetés, bankhitel és állami garancia, nemzeti közjó, nemzeti jellegű univerzális pénzintézet, privatizálás és államosítás. Erről szól a Krétakör Filmgyárban bemutatott Korrupciója, ami sajnos nem tudott megállni a maga színházi lábán. A valóság azonban épp a bemutató napján sietett a társulat segítségére.

2013. október 08., kedd, 20:50

Coelho tiltakozik, nem megy el a frankfurti könyvvásárra

A díszvendég Brazília nemzeti standján tartott ünnepséggel kedden megnyílt a 65. Frankfurti Könyvvásár, a világ legnagyobb könyvszakmai találkozója.

2013. október 08., kedd, 19:11

Eltemették a Műcsarnokot - videó videóval

Az Országgyűlés hétfőn megszavazta azt a javaslatot, melynek értelmében az állam térítésmentesen átadja a Műcsarnokot, a Pesti Vigadót és egy Hild-villát a Magyar Művészeti Akadémiának. Képzőművészek rendeztek gyásztüntetést a Műcsarnok előtt.

2013. október 08., kedd, 17:55

Kiírták a velencei biennále pályázatát, szilveszterig meglesz a nyertes

Közzétette a jövő évi Velencei Építészeti Biennále magyar kiállításának nyílt pályázati felhívását kedden Gulyás Gábor, a magyar részvételért felelős nemzeti biztos.

2013. október 08., kedd, 17:48

Az Anna & the Barbies lesz az Eurosonic magyar fellépője

Az Anna and the Barbies képviseli a Magyar Rádió kezdeményezésére hazánkat a 2014-es groningeni Eurosonic fesztiválon - közölte a Magyar Rádió.

2013. október 08., kedd, 17:04

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X