Megvan a világ legrosszabb filmje, nézzen bele!

2012. április 02., hétfő, 11:19 • Utolsó frissítés: 2012. április 02., hétfő, 12:21
Szerző:


Címkék: ; ; ; ;

Adam Sandler Jack és Jill című filmje söpörte be a magyarul gyakran csak Citrom-díjként emlegetett, a világ legrosszabb filmjeit felvonultató Arany Málna-díjat - számolt be a BBC.

Adam Sandler Jack és Jill című filmje tíz kategóriában végzett a legrosszabb helyen. Al Pacino például, aki saját magát alakította, a legrosszabb mellékszereplő díját vihette haza, Adam Sandler pedig – aki saját maga játszotta Jacket és Jillt is – a legrosszabb férfi és női férfi főszereplőnek járó Citrom-díjat is bezsebelhette.

Dennis Dugan két film rendezéséért is Arany Málna-díjat kapott: az egyik a Jack és Jill, a másik pedig egy másik Adam Sandler film, a Kellékfeleség.

A BBC beszámolója szerint ez az első eset a díj 32 éves történetében, hogy egy film lett a győztes minden kategóriában. A Citrom-díj jelöltek általában nem jelennek meg a díjátadón, ez alól pedig Sandler sem volt kivétel.

Jack és Jill magyar előzetes
További videók

A díjakat általában az Oscar-díj gála előtt adják át, de idén csavartak egyet a dolgon, és április elsejére tették át a ceremóniát. A korábbi évek „győztesei” vannak Kevin Costner, Halle Berry és Sandra Bullock is.


Megvan a világ legrosszabb filmje, nézzen bele!
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X