Az egyik legnépszerűbb popzenekar, a Magyarországon is hisztérikus sikerű koncertet adó, a tiniket elvarázsoló One Direction énekese elismerte, hogy gyereke született.

©
A 24 éves Louis Tomlinson a Twitteren  arról csiripelt, mennyire boldog az elragadó és egészséges kis jövevény érkezésétől. Régóta keringtek híresztelése Tomlinson várható apaságáról.
"Egészséges és igen szórakoztató. Nagyon boldog vagyok” – írta a Twitteren
A gyermekáldásról eddig hivatalos közlemény nem jelent meg, de a hírt, hogy apa lesz, megerősítette az énekes az együttes egy tévéinterjújában.
Amikor az újságíró gratulált neki a leendő apaságához, annyit mondott: köszönöm, izgalmas idők elé nézünk,bizsergető érzés.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!