szerző:
hvg.hu

Kiderült, mit is csinált az elmúlt években Marsi Anikó külföldön, mielőtt elvállalta a hírolvasói munkát az Andy Vajna-féle új TV2-nél.

Marsi Anikó a családjával hét évig élt Spanyolországban, de eddig keveset lehetett tudni arról, mivel foglalkozott ott. A kínzó információhiányon enyhített most a Hot magazin és a Blikk, amelynek a régi-új műsorvezető elárulta, mivel teltek spanyol hétköznapjai. 

Bár tanári diplomája nincs, egy ideig tanárként dolgozott. Azt mondta, meg akarta ismerni azt az iskolai közeget, ahová gyerekei is jártak nap mint nap, így a spanyolországi iskolájukban kezdett el dolgozni.

Tanárasszisztensként a másodikos gyermekeket tanította írni és olvasni. Nagyon szerette ezt a munkát, tanítványait nem tudta könnyű szívvel otthagyni – derült ki a beszámolókból.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!