szerző:
hvg.hu

Egész pontosan nyolc ebnek kellett helyet szorítani. Sikerült.

A pár, Chris és Mariesa Hughes egy kutyamenhely üzemeltetésével foglalkozik, ezért aztán nem is csoda, hogy nyolc saját háziállatuk is van. A népes család leginkább éjszaka küzd helyszűkével, ugyanis mindenki szeretne az ágyon aludni.

Ekkor kerestek meg Hughes-ék egy asztalost a nagy feladattal: építsen akkora ágyat, amin ők és a nyolc kutya is kényelmesen elfér. A mesteremeber pedig a képek tanúsága szerint teljesítette a feladatot a hatalmas, kétmatracos fekhellyel. Érdemes a részletekben is elmélyedni.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!