szerző:
hvg.hu

Insomnia márkanév alatt új szórakoztató irodalmi vonalat indít a Libri Könyvkiadó: már most keresik ehhez a fiatal, feltörekvő szerzőket.

Az új irodalmi márka az erotikus-romantikus műfaj, az ifjúsági irodalom és a krimi legnagyobb nemzetközi és hazai sikerkönyveinek kiadására fog fókuszálni.

A kiadó szakemberei nem csupán a szöveggondozásra, a szerzőépítésre is koncentrálnak: aktívan keresik azon fiatal magyar írójelölteket, akik a jövő sikerlistásai lehetnek. A kiadói listaépítést többek között pályázattal és kreatív írás tanfolyammal támogatják, amelyek bejelentésére még ősszel sor kerül – áll a Libri közleményében.

Legutóbb az ország másik piacvezető kiadójánál, a Magvetőnél történtek jelentős változások: ezekről itt számoltunk be.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!