szerző:
hvg.hu

Insomnia márkanév alatt új szórakoztató irodalmi vonalat indít a Libri Könyvkiadó: már most keresik ehhez a fiatal, feltörekvő szerzőket.

Az új irodalmi márka az erotikus-romantikus műfaj, az ifjúsági irodalom és a krimi legnagyobb nemzetközi és hazai sikerkönyveinek kiadására fog fókuszálni.

A kiadó szakemberei nem csupán a szöveggondozásra, a szerzőépítésre is koncentrálnak: aktívan keresik azon fiatal magyar írójelölteket, akik a jövő sikerlistásai lehetnek. A kiadói listaépítést többek között pályázattal és kreatív írás tanfolyammal támogatják, amelyek bejelentésére még ősszel sor kerül – áll a Libri közleményében.

Legutóbb az ország másik piacvezető kiadójánál, a Magvetőnél történtek jelentős változások: ezekről itt számoltunk be.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!