szerző:
hvg.hu

Mióta az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnöke, Donald Trumpé az egyik legnagyobb hatalmú aláírás. Egy grafológus szakértő pedig elemezte, mit árul el szignója az üzletember személyiségéről.

A nagy, egyenesen sorjázó, magas betűkből egy sor jellemzőre lehet következtetni Tracey Trussell, a Brit Grafológusok Szövetségének tagja szerint. "Az aláírása vad ambíciót, dinamizmust és bátorságot közvetít. Éhes a hatalomra, és tele van eltökéltséggel és csökönyösséggel" – mondta, hozzátéve: a leendő elnök stílusa arra utal, hogy bár erélyes természet, védelmező természet is, főleg, ha a családjáról van szó.

A szakértő szerint Trump nem túl jó hallgatóság, de kétségkívül kemény tárgyalópartner, merész és határozott.

Mindez nem meglepő: Trump különféle megnyilatkozásait hallgatva is hasonló kép rajzolódhatott ki róla a legtöbb emberben. Trussell ugyanakkor kevésbé egyértelmű jellemzőket is kiolvasott az szignójából. Méghozzá azt, hogy bár az üzletember híresen erős álláspontot képvisel számos kérdésben, kézírása rugalmasságról is árulkodik.

A hosszú, magas betűk arra utalnak, "hogy nem annyira rugalmatlan, mint sokan hiszik" – vélekedett a grafológus.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!