szerző:
hvg.hu

A Tinder partnerkereső oldalon keres ismeretségeket Kerékgyártó Gábor, a Fidelitas egykori budapesti elnöke, újbudai önkormányzati képviselő.

Pörgős az élete, sok mindennel foglalkozik és sokat szerepel – így kezdődik a Blikk szerint Kerékgyártó Gábor bemutatkozása a Tinderen.

A 36 éves újbudai képviselő a szövegben hozzátette, kreativitás, magabiztosság és némi csibészség jellemzi, a kapcsolat pedig akkor jó, ha tartós.

Azt írta, mint sok mai harmincas magyar fiatal, még ő sem találta meg a nagy őt. Pár hete, december elején regisztrált a Tinderen kíváncsiságból, miután "egy aranyos cikket" olvasott róla.

Szerinte semmi furcsaság nincs abban, hogy neten „vadászik”, de egyelőre inkább barátságok, mint szerelmek indultak ez alatt a pár hét alatt. De mint a Tinderen bemutatkozásában is írta, nyitott, optimista férfi, így ki tudja, mit hoz a jövő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!