szerző:
hvg.hu

1300 vendégre 11 séf főzött az olasz származású Alberico Nunziata vezényletével. Naná, hogy nem maradhatott ki a parmezános rizottó meg a profiterol.

Megvolt a Golden Globe gála, jót ettek-ittak, koccintottak a sztárok tegnapelőtt este. Ma már biztosan fogyóznak a lelkiismeretesek. Hogy mi volt a menü, az kikerült a Twitterre  - szúrta ki leleményesen a Borászportál. S tovább is adta, hogy rögtön látszott, a Beverly Hilton séfjét, Alberico Nunziatát a menüsor összeállításakor olasz gyökerei inspirálták. A mintegy 1300 vendégre egyébként  összesen 11 séf főzött, a konyhán120 fős személyzet pörgött. Serénykedett még az esten 50 bartender, 160 hostesz és 250 pincér
 Az előételeket zöldségekből és gyümölcsökből álltították össze, a főételek között chilei tengeri sügér és filet mignon (bélszín) szerepelt. Utóbbihoz került a 24 hónapig érlelt parmezánnal készült rizottó. 
A desszertfronton: nápolyi mandulás sütemény, amarettós profiterol és giandujás (mogyorókrémes) csokiszeletet.
©
S hogy mit ittak a sztárok? Csak úgy folyt a Moët & Chandon 125 pezsgősvödörből, s nem mellesleg 500 különleges pezsgőkoktélt is elkortyoltak.
 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!