szerző:
hvg.hu

Gondolta volna, hogy a Pornhubon Donald Trumpra is gyakran rákeresnek? Felkerültünk-e a legtöbb pornót fogyasztó országok listájára?

Érdekes statisztikákat hozott nyilvánosságra az egyik legnagyobb pornóoldal. A tavalyi adatokat összesítő grafikonokból a következő eredmények derültek ki:
Az oldal 2016-ban összesen 92 milliárd videómegtekintést számlált.

A következő országok lakói kattintottak a legtöbbször:
  1. Amerikai Egyesült Államok
  2. Izland
  3. Egyesült Királyság
  4. Kanada
  5. Új-Zéland
  6. Írország
  7. Norvégia
  8. Ausztrália
  9. Svédország
  10. Hollandia

Mi érdekelte leginkább a világot?

Úgy tűnik, Kim Kardashian vitte a pálmát, de furcsamód sokan kerestek Donald Trumpra is.

A legkeresettebb filmes karakterek listáján egyértelműen Harley Quinn és Batman nyert:

A legtöbb időt a Fülöp-szigetek lakói (12 perc 45 másodperc), a legkevesebbet pedig a kubaiak (4 perc 57 másodperc) töltik az oldalon. Az oldalt este 10 és éjfél között látogatják a legtöbben, hajnal 2 és reggel 9 óra között viszont természetesen alacsony a látogatottság. Voltak egészen furcsa keresések is, mint például a Star Wars, a Pokémon és a Minecraft.

Az éves összesítésből arra is választ kaphatunk, hogy mely témakörökre voltak leginkább kíváncsiak a férfiak és nők, illetve azt is megtudhatjuk, hogy melyik korosztály milyen eszközről látogatja az oldalt.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!