szerző:
hvg.hu

Az Oscar-díjas színésznő épp a IX. kerületben forgat, és a helyszínre kistermetű kutyáját is magával viszi. Egy friss fotón éppen a Pippi nevű állatot igyekszik megóvni az elemektől.

A Red Sparrow című filmet forgatja Budapesten az Oscar-díjas Jennifer Lawrence, jelenleg a IX. kerületben forgat a stáb. A 26 éves színésznő január 2-án érkezett, és magával hozta ölebét, Pippit is.

A színésznőt eddig csak forgatáson sikerült lefotózni, most is így történt. A kedd este a Blikken közzétett fotón a színésznő barnára változtatott hajjal tűnt fel, a fázó kutyát a kabátja alá bújtatva. Pippit egyébként minden forgatásra magával viszi.

Lawrence-t egyébként biztonságiak hada kíséri Magyarországon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!