szerző:
hvg.hu

Már csak három szombatunk van januárban, de négy kihagyhatatlan program is kínálkozik a borbarátoknak. Az éves válogatásban pedig ötven kóstolás a minimum.

Az idénre is összeállított egy bornaptárat a Borászportál, hogy megkönnyítse a tájékozodást, válogatást, mikor, hova, miért érdemes mennünk. Január közepétől december végéig alapkoccintás félszáz boros eseményen, úgy hogy már kezdhetjük is az előjegyzéseket.

©

E hét szombatján irány a Monori pincefalu, ahol hagyományosan Jégvirágtól Borvirágig járhatunk leről fel, felről le. Egy hét múlva Pincéről pincére - Varációk Vincére Siklóstól Villányig, vagy éppen kis kiruccanás Budapest szőlőskertjébe, a Téli Etyeki Piknikre. A hónap utolsó szombatján pedig kiderül, milyen az Olaszrizling Szerintünk – vagyis a fajta termelői mit töltenek a poharakba a fajta szerelmeseinek Somlótól Villányig, Egerszalóktól Csopakig.   

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!