szerző:
hvg.hu

Vasárnap este tartották a Fülöp-szigeteken a világ egyik legismertebb szépségversenyét, a Miss Universe döntőjét, amire a világ minden tájáról összegyűltek a nemzeti szépségek, hogy megmérettessék magukat. Vajna Tímea királynője nem muzsikált túl jól a versenyen.

Vajna Tímea magyar szépségkirálynője, Bódizs Veronika nem teljesített túl jól a nemzetközi versenyen: nem jutott be a top 13 szépség közé. A győztes viszont az európai lányok közül került ki: végül a francia Iris Mittenaere fejére kerülhetett fel a Miss Universe koronája. A győzelem azért is különleges, mert utoljára 1953-ban volt francia győztese a szépségversenynek – írja a Vous.hu.

©

A verseny győztese 24 éves, és egyetemre jár, ugyanis fogorvosnak készül. Hobbija a főzés, nem meglepő módon rajong a francia konyháért, ha teheti, francia különlegességeket készít a konyhában. Ezen túl szabadidejében előszeretettel jótékonykodik, továbbá űz extrém sportokat, illetve nagyon szeret utazni. Most bőven hódolhat kedvenc hobbijának ugyanis a Miss Universe királynői címének elnyerése azt is jelenti számára, hogy egy évre New Yorkba kell költöznie.

This moment ... thank you @piawurtzbach ❤️ You are an amazing woman ... thank you for everything ❤️

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

❤️��������@houseofcbfr #france #roadtomissuniverse #missuniverse #missfrance #love

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

2nd day in Manila ❤️�������� good night ���� #missfrance #france #missuniverse #roadtomissuniverse #manila #love #thankyou

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

Tous à vos brosses !! �������� #missfrance #dentist

Iris Mittenaere Officiel (@irismittenaeremf) által közzétett fénykép,

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!