szerző:
hvg.hu

A fotókon a családok a leégett házuk helyén, egy matracon fekszenek.

A Voices of Gatlingburg névre keresztelt fotósorozatot Jeremy Cowart készítette, fotóin pedig azok a családok láthatóak, akiknek egy tavaly novemberi futótűzben leeégett a házuk és az összes holmijuk. A szakértők úgy vélik, a tüzet két gyufával játszó tizenéves gyerek okozta. Az eset 14 életet követelt, és 2000 otthont pusztított el. Becslések szerint a teljes kár akár 500 millió dollár is lehet.

©

Amikor a tennesseei székhelyű fotós hallott a tűzről, gyorsan összepakolt a csapatával, és megkérte a családokat, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéséhez, melynek keretein belül nem csak fotózni kezdte őket, hanem pénzgyűjtést is szervezett a számukra.

©

A fotós azt reméli, a fotók által több segítséget és reményt kaphatnak az áldozatok.

©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!