szerző:
hvg.hu

Ha igazak a hírek, az amerikai elnök Madonna mellett mással is összerúghatta a port a popszakmából, méghozzá az egykori One Direction fiúbandával. Az együttes egyik tagja, Liam Payne a Rollacoaster magazinnak mesélte el, milyen barátságtalan volt velük Trump.

A One Direction tagjai New Yorkban szálltak meg egy hotelben, már éppen aludtak, amikor Donald Trump kitalálta, hogy találkozzanak a lányával. Fel is hívta a fiúk menedzserét, hogy ébressze fel őket, de a válasz „nem” volt. Trump erre kidobatta őket a hotelből, ráadásul úgy, hogy az utcán kellett távozniuk az énekeseknek. Azt nem engedte ugyanis meg nekik, hogy a mélygarázson át hagyják el az épületet – állította az interjúban a 23 éves Liam Payne, akinek egyébként nemsokára megszületik első gyermeke a szintén énekes Cheryl Cole-tól.

Az interjúból nem derült ki, pontosan mikor történt az eset, illetve Trump melyik lánya, Ivanka vagy Tiffany szeretett volna találkozni a fiúkkal. Trump reakciója sem ismert egyelőre, a tőle megszokott módon, a Twitteren sem irkált még ki semmit az üggyel kapcsolatban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!
hvg.hu Világ

Trump nekiment Madonnának

Undorítónak nevezte Madonnát a Foxnak adott interjújában az új amerikai elnök. Trump és az énekesnő finom szólva sem bírják egymást.