szerző:
hvg.hu

Ha igazak a hírek, az amerikai elnök Madonna mellett mással is összerúghatta a port a popszakmából, méghozzá az egykori One Direction fiúbandával. Az együttes egyik tagja, Liam Payne a Rollacoaster magazinnak mesélte el, milyen barátságtalan volt velük Trump.

A One Direction tagjai New Yorkban szálltak meg egy hotelben, már éppen aludtak, amikor Donald Trump kitalálta, hogy találkozzanak a lányával. Fel is hívta a fiúk menedzserét, hogy ébressze fel őket, de a válasz „nem” volt. Trump erre kidobatta őket a hotelből, ráadásul úgy, hogy az utcán kellett távozniuk az énekeseknek. Azt nem engedte ugyanis meg nekik, hogy a mélygarázson át hagyják el az épületet – állította az interjúban a 23 éves Liam Payne, akinek egyébként nemsokára megszületik első gyermeke a szintén énekes Cheryl Cole-tól.

Az interjúból nem derült ki, pontosan mikor történt az eset, illetve Trump melyik lánya, Ivanka vagy Tiffany szeretett volna találkozni a fiúkkal. Trump reakciója sem ismert egyelőre, a tőle megszokott módon, a Twitteren sem irkált még ki semmit az üggyel kapcsolatban.

hvg.hu Világ

Trump nekiment Madonnának

Undorítónak nevezte Madonnát a Foxnak adott interjújában az új amerikai elnök. Trump és az énekesnő finom szólva sem bírják egymást.