szerző:
hvg.hu

Egy nőt bármikor félbe lehet szakítani, hogy igent mondjon.

A minél hatásosabb lánykérésbe komoly érzelmi és mentális energiát fektető férfiak valahol mélyen talán sejtik, hogy ha a nagy kérdést nagy nyilvánosság előtt teszik fel, akkor nagyobb az esélye annak, hogy az egész kínos pillanatokba torkollik, de vannak, akiket nem térít el ez a kockázat.

A Facebookon most épp egy olyan videó kezdte meg a virális karrierjét, amelyben a mindenre elszánt férjjelölt egy futóversenyen készült meglepni a menyasszonyjelöltjét a gyűrűvel.

A felvételen látszik, hogy milyen drámai a pillanat, amikor feltartóztatja a barátnőjét, aki egy futóversenyen feltehetően futni akart, nem pedig megállni, de a lány végül hagyja, hogy magával sodorják az események, és hozza a várt reakciókat: meglepődik, örömködik és igent mond. A mezőny közben elsuhan mellettük, bár néhányuk versenyét szintén félbeszakítja a kíváncsiság. Reméljük, később azért célba ért.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!