szerző:
hvg.hu

Lauren Hutton lenyűgöző melltartóban.

Nem mondhatjuk, hogy a divat- és reklámiparban tolonganának a hetven feletti modellekért, ezért mindenképpen hírértéke van annak, hogy a Calvin Klein a 73 éves Lauren Huttont választotta ki, hogy a legújabb kampányában tündököljön. Az időkorlátok áttörésére már korábban is tett kísérletet a cég, de néhány éve még az volt a nagy szó, hogy a negyvenes éveiben járó Christy Turlingtonnal próbálták eladni a termékeiket.

A Calvin Klein legújabb reklámjait Sofia Coppola fotózta, és néhány rövid szpotot is forgatott a kampányhoz. Az egyikben Hutton arról beszél, hogy mi volt az az egy, kissé nyálas csajozós szöveg, amely bejött neki.

A 73 éves Lauren Huttonnak egyébként nem lehet panasza a foglalkoztatottságra: tavaly az egyik legfelkapottabb modellel, Gigi Hadiddal vonult végig a Bottega Veneta kifutóján.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!