szerző:
hvg.hu

György és Charlotte édesanyja néha egyedül érzi magát a hatalmas feladattal.

Katalin hercegnő anyai tapasztalatairól legfeljebb annyit tudunk, amennyit a családjáról készült, általában tökéletes és észbontóan aranyos fotókról dekódolni tudunk. Vagyis nem sokat, bár kétségtelen, hogy azokban a pillanatokban sokat mosolyognak.

Most azonban végre beszélt is arról, hogy milyen György herceg és Charlotte hercegnő édesanyjának lenni, és őszintének tűnt: „Néha magányos dolog, és eléggé elszigeteltnek érzed magad, de valójában nagyon sok más anya megy keresztül pontosan ugyanezen” – mondta egy anyáknak készül telefonos app bemutatóján, ahol azt is hangsúlyozta, hogy bátor dolog segítséget kérni.

Katalin már utalt az anyai lét nehézségeire múlt hónapban, amikor egy másik rendezvényen azt mondta: „Anyának lenni számomra csodálatos tapasztalat. De néha hatalmas kihívás – még nekem is, noha olyan segítségem van otthon, amilyen a legtöbb anyának nincs. Semmi sem készíthet fel igazán arra a lehengerlő élményre, amit az anyává válás jelent. Tele van komplex, egymással keveredő érzelmekkel, örömmel, kimerültséggel, szeretettel és aggódással. Az alapvető identitásod egyik napról a másikra megváltozik.”

Katalin most Harry herceget is dicsérte, amiért nyíltan beszélt arról, mennyire nehéz volt feldolgoznia az édesanyja, Diana hercegnő halálát. A brit királyi család tagjai szemmel láthatóan egyre többet beszélnek az érzéseikről.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!