szerző:
hvg.hu

Egy ennyire mély kivágásban kódolva van a ruházati baleset.

Bella Hadid modell vonultatta fel a Cannes-i Filmfesztivál vörös szőnyegén az eddigi legkockázatosabb ruhát: a mély, szív alakú kivágás először a dekoltázsára tereli a szemet, de aztán lehetetlen lesz nem észrevenni a végtelenül hosszú másik kivágást, amellyel a ruha szoknyarészét látták el.

©
©
©

Ez predesztinálta a modell megjelenését a ruházati balesetre: ahogy fellépett a lépcsőre, azonnal fotósok tömege kezdte fotózni a kivillanó testszínű alsóneműjét. Bella Hadid sokat próbált modellhez méltóan úgy tett, mintha semmi sem történt volna, és folytatta a vörös szőnyeges vonulást.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!