szerző:
hvg.hu

Junior műszaki szakértőt keres a Városfejlesztési Kft., - a pályázatról szóló hírben egy furcsa intést szúrt ki a 444.hu.

A Kft. oldalán megjelent álláshirdetésben felsorolták az elvárt kompetenciákat és ismereteket, a feladatokat, majd azt is, hogy mi jelent előnyt a jelentkezésnél. A hirdetés viszont nem mindennapi módon végződik, pontosan így szól:

Felhívjuk figyelmüket, hogy a kiválasztás során hátrányt jelentő szempont, ha egy jelölt érdekében harmadik személy a Ceglédi Városfejlesztési Kft. felé megkereséssel él, lobbizik vagy bármilyen nyomást gyakorol. Kérjük ezért, hogy saját érdekükben a protekció keresését mellőzzék.

A lap megkereste a céget, hogy miért volt szükség a zárlatra, de egyelőre nem kaptak választ.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!