szerző:
hvg.hu

A hároméves cica 14 kilót nyom, és 120 centire nőtt, az Instagram-oldala pedig színtiszta szórakozás. Ezekkel a méretekkel jelenleg ő tartja a Guinness-rekordot.

A Melbourne-ben élő Stephy Hirst-öt a Guiness-világrekordokat hitelesítő szerkesztők keresték meg, mivel úgy sejtették, az ő Maine Coon fajtájú macskája lehet a világ legnagyobbra nőtt cicája. A hároméves Omar pedig beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a korábbi csúcstartó, egy 118 centis angol fajtatársa volt, őt körözte le Omar a maga 120 centijével, amihez tekintélyt parancsoló, 14 kilós testsúly is párosul.

Omarnak külön Instagram-oldala is van, ahol elég jól látszik, hogy a kutyák mellett sem kell szégyenkeznie a méreteivel.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!