szerző:
hvg.hu

A műsorvezető a korábban az újgenerációs Játék határok nélkült gyártó NuMuvee-val írt alá szerződést.

Kizárólagos megállapodást kötött Gundel Takács Gábor és a NuMuvee műsorgyártó cég, melynek értelmében a műsorvezető csatorna-független televíziósként, kizárólag a NuMuvee-val áll mostantól szerződéses viszonyban. Ez azt jelenti, hogy Gundel Takács akár több csatornán is feltűnhet majd műsorvezetőként vagy egyéb szerepkörben.

A NuMuvee műsorgyártó cég eddig olyan produkciók mögött állt mint az idei szezonjában magyarok nélkül futó Játék határok nélkül, vagy az RTL Klubon jelenleg is követhető Bringasáv című tematikus műsor, de ők rendezték például a Televíziós Újságírók Díjának gáláját is.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!